reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A slyszeliscie o nowym podatku od deszczu? Chaty ktore maja kostke brukowa przed domem itd beda placic wiecej.. masakra..
No a podatek od posiadania psów? Moi rodzice mieszkają w domu, karmią psy za własne pieniądze, psy biegają po własnym podwórku, srają na własnym podwórku, mój tata sam te kupy zbiera, a trzeba zapłacić podatek [emoji23]

reklama
Już wróciłam. Pampersy były 2 ostatnie opakowania. Dzięki Kati, że napisałaś:) Mam 4małe op rozmiar 1. tj 172 pieluchy (kiedyś upolowałam w rossmannie) i rozmiar 2 - 288szt także zapas na min 2-2,5 mies mam:) Ja to jestem straszny chomik. Jakbym miała większe mieszkanie, dom to na pewno miałabym coś na wzór spiżarni i trzymałabym ta dużo zapasów. Teraz mam 50m mieszkanie miejsca niewiele a i tak jedna duża szafka w kuchni to zapasy, w łazience proszki, kosmetyki, szampony też z rocznym zapasem. Nie wiem dlaczego tak mam, próbowałam się tego wyzbyć ale nie umiem. Lubię jak kończy mi się na przykład proszek, szampon otwieram szafkę i mam ze 3 do wyboru. W zamrażarce też pełno mięsa jakby w sklepach nie było.

Dziewczyny właśnie wracam z laboratorium w Zgorzelcu, bo chciałam się dowiedzieć czy jeśli planuje przyjść jutro na krew/mocz i glukozę to czy muszę się dziś zarejestrować i ile zapłacę itd a ona do mnie, że po pierwsze to na krzywą cukrowa muszę się zarejestrować minimum tydzień wcześniej nawet do dwóch tyg.. ja pierdziule, no nie wierze. A ja do niej, a co jeśli mam 14 maja wizytę u lekarza w Lubaniu i muszę mieć na wtedy te wyniki, bo będę w 28 tyg żeby to zdobić i to ostatnia chwila, a ona ze najwcześniej i tak na 18 maja bym mogła przyjść i żebym dzwoniła osobiście. No szok, ten kraj to jakaś tragedia. Wy tez musielyscie się wcześniej rejestrować? Czy tylko tutaj szpital i laboratorium to jakieś kompletne żarty..
Ja robię jutro prywatnie w jakimś laboratorium bez skierowania żadnego płace ok.30 zł żadnej glukozy nie muszę przynosić. Idź do innego laboratorium teraz pełno takich punktów pobrań każdy ma inne zasady jak widzę

Już wróciłam. Pampersy były 2 ostatnie opakowania. Dzięki Kati, że napisałaś:) Mam 4małe op rozmiar 1. tj 172 pieluchy (kiedyś upolowałam w rossmannie) i rozmiar 2 - 288szt także zapas na min 2-2,5 mies mam:) Ja to jestem straszny chomik. Jakbym miała większe mieszkanie, dom to na pewno miałabym coś na wzór spiżarni i trzymałabym ta dużo zapasów. Teraz mam 50m mieszkanie miejsca niewiele a i tak jedna duża szafka w kuchni to zapasy, w łazience proszki, kosmetyki, szampony też z rocznym zapasem. Nie wiem dlaczego tak mam, próbowałam się tego wyzbyć ale nie umiem. Lubię jak kończy mi się na przykład proszek, szampon otwieram szafkę i mam ze 3 do wyboru. W zamrażarce też pełno mięsa jakby w sklepach nie było.
Ja też jestem takim chomikiem :(
Nie wiem zastanawiam się czy to nie przez to że w dzieciństwie była bieda i teraz mam zapasy że aż za dużo wszystkiego ale przynajmniej nic mi nie braknie :D

Ja też jestem takim chomikiem :(
Nie wiem zastanawiam się czy to nie przez to że w dzieciństwie była bieda i teraz mam zapasy że aż za dużo wszystkiego ale przynajmniej nic mi nie braknie :D
Ja nie chomikuje.. moja mama za to ,strasznie.. :D co prawda jesli widze ze cos sie konczy to kupie przed skonczeniem sie tego czegos :D ostatnio naczyn nie umylam, bo zapomnialam o plynie do naczyn i umylam na drugi dzien :D nikt mnie nie ganil za to :D

Ja nie chomikuje.. moja mama za to ,strasznie.. :D co prawda jesli widze ze cos sie konczy to kupie przed skonczeniem sie tego czegos :D ostatnio naczyn nie umylam, bo zapomnialam o plynie do naczyn i umylam na drugi dzien :D nikt mnie nie ganil za to :D
No to mi nawet jak się skończy płyn to otwieram magiczna szafkę i trzy płyny do wyboru :D

reklama
Ja mam to samo [emoji23]
Tylko brak kasy i miejsca na jednorazowe tak duże zakupy [emoji23] z tymi 1 ja się nie rozpędzam. Bo syn miał ze dwie małe paczki 1, a potem już 2 używał bo urodził się 3650, a 2 i tak od 3 kg.

Do góry