Maljan
Fanka BB :)
Ja tak samoJa w ogóle nigdy w życiu nie brałabym pod uwagę mieszkać na stałe z rodzicami lub teściami. To zawsze się źle kończy. To jest dobre ale na chwilę a nie na dłużej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samoJa w ogóle nigdy w życiu nie brałabym pod uwagę mieszkać na stałe z rodzicami lub teściami. To zawsze się źle kończy. To jest dobre ale na chwilę a nie na dłużej.
Super!! Bardzo się cieszę@oliwiapatrycja - trzymaj się! Trzymam kciuki aby szybko parametry Ci się poprawiły
@KatiNails - czasem takie dni się przytrafiają. Nos go góry kochana :* super że z zusem sie udało.
A co do mam... No cóż to są osoby o niebywałej zdolności trafiania w nasze czułe punkty. Szkoda że tak się dzieje.
We wtorek byłam na echo serca płodu. Wynik jest dobry więc paskudny rozdział który rozpoczął się na prenatalnych 13 tygodnia uważam za zamknięty![]()
Ja mam napięcia takie tylko od czasu do czasu. Ale ja żadnego magnezu nie biorę. Wy tak często macie te napięcia?Już wiemte napięcia to są te skurcze przepowiadające , Braxtona-Hicksa.
I bóle "miesiączkowe" to też przy tych skurczach. Tyle , że mnie zaczynają plecy boleć do tego. I już zaczynam panikować ://
UmiałabyśHahaha![]()
Słodkie [emoji173]️[emoji173]️kupujja mam pełno
![]()
Dziewczynkę można ubrać ślicznie nie ?chłopca chyba bym nie umiala
![]()
Ja uwielbiam te ciuszki eleganckie. Na zdjęciu masz jedno co mi serce ukradloA ja na chłopca nic nie widzę. Może dlatego , że już dziewczynskie ciuszki mam w głowieale jak bym miała synka to ubierała bym w misie itp, bo nie podobają mi się np. body z muchą, a'la garniturki. Wygląda dziecko jak stare maleńkie
![]()
ŁadneZobacz takie cos znalazlam.. Zobacz załącznik 851025
Oj prawda ale czasem się nie daJa tak samokażdy powinien być na swoim, relacje są wtedy lepsze
![]()
Raczej powinno być widać. USG to USg też jamy brzusznej.
Jeśli tak bardzo cię boli, spróbuj posiedzieć w ciepłej wodzie w wannie. Masazy.
Ale najlepiej jeśli byś się umówiła do lekarza na wizytę w przyszłym tygodniu. Bo jeśli to spojenie łonowe to może być nie tylko uciążliwe ale też nie bezpieczne.. a ból nie mija nawet po odpoczynku ?
Na echu to poza parametrami kardiologicznymi nie mówili o niczym innym,a te nie budziły zastrzezen. w ogóle aparat jest tak ustawiony że USG od razu wykrywa serce i dzieciaka w całości to w ogóle widziałamGratuluję :***
W końcu możesz być spokojna
Jak łożysko ? Mówili który stopień ? I ile dzidziuś wazy ?![]()
Ja też mam fazę na róż no cóż to poprostu tak musi być przecież te różowe malutkie ciuszki są takie słodkie.Hahaha
Słodkiekupuj
ja mam pełno
Dziewczynkę można ubrać ślicznie nie ?chłopca chyba bym nie umiala
![]()
Ale jednak jak dla mnie to trosze za duży wydatek jak na laktator.Ale podobno wartoja właśnie ten chcę kupić