reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Już wiem :p te napięcia to są te skurcze przepowiadające , Braxtona-Hicksa.
I bóle "miesiączkowe" to też przy tych skurczach. Tyle , że mnie zaczynają plecy boleć do tego. I już zaczynam panikować ://
Tzn ja tymi skurczami i bolem a'la miesiaczkowym sie nie przejmuje bo macica jeszcze rosnie itd ;) a te skurcze to norma tyle ze daja nam magnez zeby nie bolalo az tak i pewnie aby powiklan jakis nie bylo ;)

Chlopca tez bys ubrala ;) widzialam taki sliczny welurowy komplecik spiochy cale bez rekawow i kaftanik ale w takim pomaranczu z bialo-zoltymi motywami.. tylko rozmiar 56 a chcialam juz na 62 a nawet 68 :p
A ja na chłopca nic nie widzę. Może dlatego , że już dziewczynskie ciuszki mam w głowie :D ale jak bym miała synka to ubierała bym w misie itp, bo nie podobają mi się np. body z muchą, a'la garniturki. Wygląda dziecko jak stare maleńkie :D

Tzn ja tymi skurczami i bolem a'la miesiaczkowym sie nie przejmuje bo macica jeszcze rosnie itd ;) a te skurcze to norma tyle ze daja nam magnez zeby nie bolalo az tak i pewnie aby powiklan jakis nie bylo ;)
O kurcze. I znowu nie wiem czy bralam dzisiaj tabletki.......
No macica rośnie ale też już się przygotowuje do porodu :) ale czasem to już nie wiem czy to normalne bóle czy coś się dzieje nie tak.

A ja na chłopca nic nie widzę. Może dlatego , że już dziewczynskie ciuszki mam w głowie :D ale jak bym miała synka to ubierała bym w misie itp, bo nie podobają mi się np. body z muchą, a'la garniturki. Wygląda dziecko jak stare maleńkie :D
Zobacz takie cos znalazlam..
Screenshot_20180426-230141.png

Załączniki

• Screenshot_20180426-230141.png
    Screenshot_20180426-230141.png
    435,7 KB · Wyświetleń: 423
reklama
Do góry