madziula92
Fanka BB :)
No wlasnie dziwne uczucie żebyś wiedziala [emoji16]Ja mam to samo w brzuchu mała szaleje kopie cały czas na samym dole nie raz to aż mi się siusiu zachciewa dziwne uczucie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie dziwne uczucie żebyś wiedziala [emoji16]Ja mam to samo w brzuchu mała szaleje kopie cały czas na samym dole nie raz to aż mi się siusiu zachciewa dziwne uczucie
Mam ale bardzo rzadkoA masz czasem bóle jak na okres ? Nie pamiętam czy one są normalne na tym etapie ?
Chlopca tez bys ubrala widzialam taki sliczny welurowy komplecik spiochy cale bez rekawow i kaftanik ale w takim pomaranczu z bialo-zoltymi motywami.. tylko rozmiar 56 a chcialam juz na 62 a nawet 68Hahaha
Słodkie kupuj ja mam pełno
Dziewczynkę można ubrać ślicznie nie ? chłopca chyba bym nie umiala
Tzn ja tymi skurczami i bolem a'la miesiaczkowym sie nie przejmuje bo macica jeszcze rosnie itd a te skurcze to norma tyle ze daja nam magnez zeby nie bolalo az tak i pewnie aby powiklan jakis nie byloJuż wiem te napięcia to są te skurcze przepowiadające , Braxtona-Hicksa.
I bóle "miesiączkowe" to też przy tych skurczach. Tyle , że mnie zaczynają plecy boleć do tego. I już zaczynam panikować ://
A ja na chłopca nic nie widzę. Może dlatego , że już dziewczynskie ciuszki mam w głowie ale jak bym miała synka to ubierała bym w misie itp, bo nie podobają mi się np. body z muchą, a'la garniturki. Wygląda dziecko jak stare maleńkieChlopca tez bys ubrala widzialam taki sliczny welurowy komplecik spiochy cale bez rekawow i kaftanik ale w takim pomaranczu z bialo-zoltymi motywami.. tylko rozmiar 56 a chcialam juz na 62 a nawet 68
O kurcze. I znowu nie wiem czy bralam dzisiaj tabletki.......Tzn ja tymi skurczami i bolem a'la miesiaczkowym sie nie przejmuje bo macica jeszcze rosnie itd a te skurcze to norma tyle ze daja nam magnez zeby nie bolalo az tak i pewnie aby powiklan jakis nie bylo
Zobacz takie cos znalazlam..A ja na chłopca nic nie widzę. Może dlatego , że już dziewczynskie ciuszki mam w głowie ale jak bym miała synka to ubierała bym w misie itp, bo nie podobają mi się np. body z muchą, a'la garniturki. Wygląda dziecko jak stare maleńkie
SłodkieZobacz takie cos znalazlam.. Zobacz załącznik 851025
No ja mam malo, ze dwa pajace mam calosciowe,polspiochy i body np na rozm 56 to wystarczy,poza tym pewnie moja mama cos kupila , a takich jeszcze nie mam i chce dokupic ale na rozmiar juz 62 lub 68Słodkie
Ja mam mało spioszkow. Nie wiem czy dokupywać czy pajacyki,body i spodnie wystarcza ?
Ale podobno warto ja właśnie ten chcę kupićJa myślałam o elektrycznym z aventu ale cena powala.