reklama
madziula92
Fanka BB :)
Ale nie ma go całymi dniami czy dłużej ?
wyjeżdża w sumie w nocy, bo 3.30 a wraca różnie ale zazwyczaj max. o 13 a Twój za granicą?
madziula92
Niech na to spojrzy.. ale spróbuj inhalacje jak doradziła @Sindi_@ albo z soli morskiej albo z mgiełki solankowej. Pisałam o niej kiedyś. Bardzo pomaga na zatoki ;*
wybiorę się za niedługo na zakupy, to odwiedzę jeszcze aptekę dzięki dziewczyny :*
Maljan
U nas w niektórych szpitalach też można wybierać dania z menu np w Zabrzu e centrum matki i noworodka czy jakoś takA no to racja. Tam opieka super. I w szpitalach nawet menu do wyboru dan nie ?
Iga0071
Tu Pani z tabletem przychodzi i zbiera zamówienie co się chce 3 obiady do wyboru śniadania i kolację też można sobie dopasować a popołudniu kawa i ciasto trochę się zdziwiłam że ciezarnym kawę proponują nie jest to prywatny szpital
Iga0071
KatiNails czy Ty mąż jakieś skurcze ? Dawno mnie nie było tu na staraczkach wyczytałam pale nie wiem o kogo chodzi. Tu sąsiadka z sali urodziła już w 24tyg wczoraj poszła do domu maleństwo oczywiście zostało sciagala dla synka mleko.z każdym tyg cieszę się ze minął bo w razie czego szanse z tygodnia na tydzień rosną .
Gienio
No pewnie żaden problemJak by to nie był problem to wyślij mi też link podpatrze sobie
W szpitalu gdzie rodziłam 7 i 6 lat temu w Gdańsku po cc tatuś nie może wejść nawet do sali poporodowej. Wchodzi na salę operacyjną jak już maluszka wyjmą z mamy, jest obecny przy ważeniu mierzeniu, potem już nie może być z mamą i dzieckiem. Dopiero na nastepny dzień albo w ten sam wieczorem jak mamę spionizują i to odwiedziny w pokoju odwiedzin nie na sali poporodowej.Nie tatusiowie też mogą kangurowac przecież to też ich dziecko
Także co szpital t inna praktyka albo coś się zmieniło od 6lat.
Mam jeszcze parę stron do nadrobienia takie jesteście aktywne
aaa, przypomniało mi, się. Na ostatniej wizycie położna mówiła, że teraz po porodzie sn wypuszczają pacjentki na drugi dzień do domu. Nie dopytywałam bo mnie poród sn nie dotyczy ale byłam zdziwiona, że tak szybko.
Paulana
Ja na codzien noszę s/m i koszule wzięłam m. Żeby była zwiewna. Dwie są okej ale jedna wzięłam S i to było jakoś w lutym jak mierzylam, prawie nie miałam brzucha i cisnęła mnie pod pachami, w tyłek. Więc taka obcisła. Teraz bym pewnie nie weszla.
Najlepiej wziąć większą musi być wygodnie żeby podczas badań czy porodu nie dusić się poza tym jak będzie gorąco to się nawet zastanawiam nad koszula na naramkach. Nie wiem w sumie
reklama
Paulana
W szpitalu gdzie rodziłam 7 i 6 lat temu w Gdańsku po cc tatuś nie może wejść nawet do sali poporodowej. Wchodzi na salę operacyjną jak już maluszka wyjmą z mamy, jest obecny przy ważeniu mierzeniu, potem już nie może być z mamą i dzieckiem. Dopiero na nastepny dzień albo w ten sam wieczorem jak mamę spionizują i to odwiedziny w pokoju odwiedzin nie na sali poporodowej.
Także co szpital t inna praktyka albo coś się zmieniło od 6lat.
Mam jeszcze parę stron do nadrobienia takie jesteście aktywne
aaa, przypomniało mi, się. Na ostatniej wizycie położna mówiła, że teraz po porodzie sn wypuszczają pacjentki na drugi dzień do domu. Nie dopytywałam bo mnie poród sn nie dotyczy ale byłam zdziwiona, że tak szybko.
Tak bo jak nie ma komplikacji a mama czuje się w miarę to dochodzić do siebie moze w domu