reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Roznie ;) zalezy od humoru i wizji hyhyhy
A prenatalne mi nie potrzebne ;) moja pamiatka sa foty z usg od 6-go tyg ciazy ;) moja corcia je zbiera w albumie na zdjecia ;) mam caly etap rozwoju malej ;)
Lekarz Ci daje co wizytę ? Mi nie :(
Mam może z trzy zdjęcia z USG w tym dwa na którym cokolwiek widać..
Też będę robiła album, taka fotoksiazke. Mam zdjęcia brzucha od 6tygodnia i tak zbieram do porodu :)

reklama
Lekarz Ci daje co wizytę ? Mi nie :(
Mam może z trzy zdjęcia z USG w tym dwa na którym cokolwiek widać..
Też będę robiła album, taka fotoksiazke. Mam zdjęcia brzucha od 6tygodnia i tak zbieram do porodu :)
Lekarz wie ze moja corcia robi album i zbiera zdjecia i daje mi bez zadnego ale ;) nawet szuka fajnego ujecia ;)

Oficjalnie otwieram sklepik :surprised::-D
Mama orzytargala mi jeszcze wór od koleżanki z ubrankami i juZ mogę zacząć się zalic , na brak miejsca.. :hmm:
IMG_20180419_164024_600x800.jpg

Załączniki

• IMG_20180419_164024_600x800.jpg
    IMG_20180419_164024_600x800.jpg
    150,2 KB · Wyświetleń: 375
reklama
Czy któraś z was ma albo ma zamiar kupować fotelik maxi cosi pebble plus? Lub maxi cosi pebble? Miałam kupować fotelik w czerwcu dopiero, ale w hurtowni u nas w mieście jest jutro 10% rabatu więc się zastanawiam czy nie kupić teraz.

Do góry