G
gosc12
Gość
Haha i w tym momencie nie wiedziałam czy wcisnąć "dziękuje!" Czy "zabawne"Super. Żeby takie informacje usłyszeć to nawet można iść w mokrych gaciach ☺
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha i w tym momencie nie wiedziałam czy wcisnąć "dziękuje!" Czy "zabawne"Super. Żeby takie informacje usłyszeć to nawet można iść w mokrych gaciach ☺
Może będzie czuła się lekko zazdrosna i zła. Ale pokocha , przyzwyczaj się i będzie dobrze kochanaNajwyżej mąż będzie spał w gościnnym
Póki co bardzo się cieszy na braciszka i mówi , że różnych rzeczy będzie go uczyć. Głaszcze mi brzuś i przytula się, całuje. Obawiam się, że jak przyjdzie co do czego to nie będzie tak słodko.
Do czwartku już nie dalekoSuper ze wszystko gra ja wam dam znac w czwartek dopiero spora dziewczynka z niej ,prawie kiloska ma ktory masz tydz?
To musisz mieć duży salon ja chyba upchne do brata do pokoju, bo tu u mnie stoi komoda , obok postawie łóżeczko i wanienkę na stelażu. Później jak się przeprowadze, będę mieszkała bez mamy i brata więc większa powierzchnia użytkowa do wykorzystania tylko przeze mnie a ta spacerówka to duza jest ?Moj stoi w salonie gondola z nosidlem w jednym miejscu,spacerowka w innym
Slodziaczek z tego co zauważyłam to tylko moja wygląda w 3d jak mała małpka ciekawe czy to wina ujęcia czy będzie miała taki nosek, tylko po kim jak u nas w rodzinie nikt takiego nie ma. Zobaczymy jak będzie wyglądała w maju na 3pren.To jedyne zdjęcia na których udało się uchwycić dziuba małego. Zazwyczaj wykręca się plecami albo pupą.
Zobacz załącznik 847721
My też zamawiamy wózek bebetto, tylko torino najprawdopodobniej też u nas w mieście. U nas pani w sklepie powiedziała, że czeka się max 4 tygodnieTak. Bebetto vulcano
Dziekii dziewczyny za pomoc
To wszystko przez nasz stres i ciągle myślenie.. nie martw się. Sny tłumaczy się na odwrót. Choć ja ostatnio cały dzień przeżywałam bo śniło mi się , że dzieciątko umarło a ja czekam na poronienie. Później , że piłam wódkę bo córka już duza i w tym tygodniu można. Obudziłam się w szoku czy na pewno coś takiego zrobiłam czy to był tylko sen..
Dokładnie tak
Wyczytałam dużo opinii o nim i wydaje mi się najlepszy. Zamówię go w sklepie u mnie w mieście. Rozmawiałam już na ten temat i chyba mi opuszcza trochę na nim nawet ale czeka się 6-8 tygodni
Super zakupy ja w maju też w końcu muszę się ruszyć za wszystkim. Podesłała byś mi link do tego płynu z kory dębu ?
Ja dokładnie w tych samych miejscach czuje i malutka jest główkowo ułożona
Ale ja też czułam od dwóch/trzech dni , że się wbija tam na dół , bo aż mnie krocze kulo
To tak jak u mnie. Kogo nie spotkam to "glodzisz chyba to dziecko bo taki mały brsuch","gdzie ty to dziecko trzymasz" itp. no komentarze nie na miejscu ale przestałam się przejmować. Dziecko rośnie to brzuch nie musi być ogromny. Ja też byłam szczupła na brzuchu i zero ćwiczeń. To będziemy martwic się razem , co nam przyszłe tygodnie przyniosą weźmiemy się za formę brzuszków po ciąży
Ten krem jest rewelacyjny i nie szkodzi malenstwu. Nie trzeba go zmywac. Polecam
Ja wsype proszek i wleje płyn do płukania. Jak będzie coś nie tak, to kupię też to mleczkoU mnie jak zwykle nie ma takich sklepów nawet dzisiaj po badaniu w mieście obok mnie chciałam podjechać do Ikei , po te pudełka do komody to okazało się , że nie ma Ikei. Dopiero budują... I musiałam zamówić teraz przez allegro.
Będziesz płukała dodatkowo ? Ja zamiast proszku kupiłam mleczko do prania i ubranka takie delikatne [emoji173]️
Też są ładne. I jaki kolor ?My też zamawiamy wózek bebetto, tylko torino najprawdopodobniej też u nas w mieście. U nas pani w sklepie powiedziała, że czeka się max 4 tygodnie
24+5, wizyte mam 26.04 to bedzie 26.0 to pewnie też już będzie taki duży wtedyHaha dzięki , chyba tylko takie ujęcie i ubranie
25+3 a Ty ? Kiedy masz wizytę ?