Mhm. A bardzo Ci przeszkadzają ? Może kosmetyczka coś poradzi, lub spytaj lekarza swojego czy coś się da zrobić , żeby zmniejszyć hormony. Bo to chyba od tego rosna włoski na twarzy.
A ja Ci zazdroszczę. Ja siedzę całymi dniami w domu z coś posprzątam, ugotuje, upiore i pół dnia przeleze. Dlatego cieszę się , że istnieje to forum
bo bym się zanudzila, bez Was
Ja mam 21 w tym roku i wszyscy mówią , że jestem strasznie dojrzała jak na swój wiek. Jeśli chodzi o dom, rodzine itp.od zawsze wolałam założyć rodzinę, być Panią swojego domu niż wyjść na imprezę. Mam siostrę rok starsza, brata 7 lat starszego i z nimi mam spoko kontakt. I jest jeszcze jeden młodszy, 17 lat ale z nim nie potrafię się dogadać. Przechodzi ten głupi wiek i jest straszny. Choc nie wychodzi na imprezy, nie pije , nie pali. Co też mnie dziwi bo w tym wieku zazwyczaj się takie nie mądre rzeczy robi
A odżywka ? Ja nie stosuje, ale chyba kupię jakaś z utwardzaczem bo już drugi po boku zaczyna się rozdwajać ;/ ale to pewnie od wody, mycia naczyń.
To dziwne. Ciągle słyszałam , że 10 w połowie ciąży to tak w sam raz.
A przecież to nie tylko tłuszcz. Wazy dzidzius, macica , wody no i piersi przecież
chociaż ja nawet staników nie zmieniłam do tej pory
mam tylko pełniejsze niż miałam i tyle .. szkoda