reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

dziewczyny mam już betę i progresteron, progresteron w normie, natomiast betą się martwię, wg jednego kalkulatora jest wzrost wg innego nie....... napisałam do lekarza, ale wydaje mi się, że znów felerny 6 tydz....

reklama
W sumie to nie..wiec mogla się przesunac dzien w te lub tamtą..

Dokladnie zreszta ja nawet robilam i w jeden dzien mialam dwie kreski ale jeszcze nie na owu na nastepny dzien rano nie bylo wgl drugiej kreski a wieczorem juz byly dwie na owu i zupelnie nie wiem kiedy ja mialam czy w ten dzien wczesniej tylko test dokladnie nie wychwycil czy w nastepny. Moglas miec akurat cykl dluzszy i owu tez byla pozniej.

Dokladnie zreszta ja nawet robilam i w jeden dzien mialam dwie kreski ale jeszcze nie na owu na nastepny dzien rano nie bylo wgl drugiej kreski a wieczorem juz byly dwie na owu i zupelnie nie wiem kiedy ja mialam czy w ten dzien wczesniej tylko test dokladnie nie wychwycil czy w nastepny. Moglas miec akurat cykl dluzszy i owu tez byla pozniej.
Troche się uspokoilam, dziekuje Anet23 ;) czyli, byc moze jak pojde po świętach to bedzie serduszko juz walilo jak dzwon.:happy:czyli, ten pierwszy ginekolog u ktorego bylam musial się pomylić w obliczeniach albo z USG.:oops:nie wiem jak juz sobie to tłumaczyć..

Troche się uspokoilam, dziekuje Anet23 ;) czyli, byc moze jak pojde po świętach to bedzie serduszko juz walilo jak dzwon.:happy:czyli, ten pierwszy ginekolog u ktorego bylam musial się pomylić w obliczeniach albo z USG.:oops:nie wiem jak juz sobie to tłumaczyć..

No wg obliczen jesli owu nie mialas wczesniej niz 8.11 to nie mogl byc 5.12 5 tydz tylko 4 wiec musial zle wymierzyc.

A ile dokladnie ci wyszlo?

14 grudnia okolo17 godziny miałam 5539,0, natomiast dziś po 9 miałam 15855,0.
wg jakiegos kalkulatora online jednego jest nieprawidłowy , a wg kalkulatora belly jest ok, nie wiem już co myśleć, słyszałam coś, że beta zwalnia przy dużych wartościach około 6000 tys chyba, ale nie wiem :(

14 grudnia okolo17 godziny miałam 5539,0, natomiast dziś po 9 miałam 15855,0.
wg jakiegos kalkulatora online jednego jest nieprawidłowy , a wg kalkulatora belly jest ok, nie wiem już co myśleć, słyszałam coś, że beta zwalnia przy dużych wartościach około 6000 tys chyba, ale nie wiem :(

W normach sie miescisz. Sprobuj jeszcze na innym kalkulatorze obliczyc

reklama
Ja rowniez mam bete :) 4593 wiec w normach co do swojego tyg ciazy sie mieszcze, zobaczymy jeszcze w srode co z przyrostem.

Do góry