Kamila198234
Fanka BB :)
9100 wow Filip chyba najlżejszy 7500 a i tak pulchniutki to Zoja musi być do zjedzenia :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My pijemy z niekapka. Po 7 miesiacu bede uczyła z doidy. I po 7 będe dawala gotowane warzywa w słupki pokrojone Tak robiłam Julci i szybko gryzła i piła z otwartego kubka Jadła też rekami i teraz czasami musze ja upominac[/QUOTE
A grube, duże te słupki? Nie ugryzienia zbyt dużo? Krztusila sie Julka na poczatku?
Ja daje banana w kosteczke bo nie lubi rozgniecionego, ale krztusi się, ma odruch wymiotny ale choć więcej!!! Boje się żeby sie nie zadlawil chociaz banan mieciutki
Gratulacje)))Jest pierwszy ząbek. Hurra.
On je popołudniu bardzo krótko ale za to wieczorem dziś bardzo długo. Pot em w nocy około 23 też krótko. A jak teraz u Ciebie ż karmieniem? Lepiej juz? Też pozazdroscilam Twoich zupek i zamierzam w przyszłym tyg zrobić ż mieskiem. Muszę tylko blendera pożyczyć bo mamy gdzieś w kartonach, które czekają na przeprowadzkę. Niekapek na razie nieużywany ale trzeba będzie zrobić drugie podejście. U nas nie było tak zimno bo jakieś-5 I Staś ładnie spał na spacerku 2 h. ..Olgierda i co cztery godziny je 4 minuty? U nas dziś trochę spokojniej. Mały nie placze i nie szarpie się . Je 3-4 minuty co ok 3 godziny. Ale przed każdym karmieniem ze strachu mam palpitacje serca.
Olgierda, pięknie ze Staś polubił wodę U nas tez Oluś coraz chetniej pije choc niezbyt dużo. Ale przynajmniej juz sie nie kwasi
Wszystkie poicie dzieci z niekapkow?