reklama
Kamila198234
Fanka BB :)
Prenatal duo
Tylko troche za duza
Tylko troche za duza
Cześć dziewczny, my dajemy ciągle ta sama dawkę wit d. Dziś dałam trochę wit c na palec ale się kwasil...obudzil się się z takim innym glosikiem, jakby miał gardło chore. Wypił właśnie porcję lekarstwa czyli mleczka i śpi. Mam nadzieję że się z tego nic nie rozwinie. Poczekamy i najwyżej pójdziemy do lekarza. Ja też załapałam katar przez ta dziwna pogodę. Raz wiosna raz zima nie może się zdecydować. Wczoraj była dynia a dziś marchewka. Minę ma jak Kaczyński ale je i domaga się więc się cieszę. Jest duży postęp duchowy. Fizjoterapeutka to bardzo pochwaliła. No i wczoraj basen super zabawa. Widać że uwielbia pływać. Rezygnujemy dziś ze spaceru przez to gardło. My mamy na razie ż akcesoriów tylko jedna łyżeczkę.ale zaraz się poprawiny. Ładne te miseczki aneczqa chyba się skuszę. Dajecie już wodę? I wogole piszecie o podgrzewaczach do mleka ale przecież karmicie ż piersi. Będziecie dodawać dodatkowo mm? Jeśli tak to Kiedy? I jeszcze pytanko: gotujecie papki czy kupujecie same słoiczki ? Sloiczki wychodza dosc drogo jakby tak podliczyc. Ja mam marchew ż Eko upraw i chyba jutro spróbuje sama przyrządzić.
Kamila198234
Super ze ruchowo postęp Podgrzewacze do słoiczków właśnie Ja z gotowaniem czekam do sezonu na warzywa i owoce. Do jedzonka podaje wode do nauki picia. Po jedzonku i wodzie troche cyca zeby sie lepiej przyjęłoCześć dziewczny, my dajemy ciągle ta sama dawkę wit d. Dziś dałam trochę wit c na palec ale się kwasil...obudzil się się z takim innym glosikiem, jakby miał gardło chore. Wypił właśnie porcję lekarstwa czyli mleczka i śpi. Mam nadzieję że się z tego nic nie rozwinie. Poczekamy i najwyżej pójdziemy do lekarza. Ja też załapałam katar przez ta dziwna pogodę. Raz wiosna raz zima nie może się zdecydować. Wczoraj była dynia a dziś marchewka. Minę ma jak Kaczyński ale je i domaga się więc się cieszę. Jest duży postęp duchowy. Fizjoterapeutka to bardzo pochwaliła. No i wczoraj basen super zabawa. Widać że uwielbia pływać. Rezygnujemy dziś ze spaceru przez to gardło. My mamy na razie ż akcesoriów tylko jedna łyżeczkę.ale zaraz się poprawiny. Ładne te miseczki aneczqa chyba się skuszę. Dajecie już wodę? I wogole piszecie o podgrzewaczach do mleka ale przecież karmicie ż piersi. Będziecie dodawać dodatkowo mm? Jeśli tak to Kiedy? I jeszcze pytanko: gotujecie papki czy kupujecie same słoiczki ? Sloiczki wychodza dosc drogo jakby tak podliczyc. Ja mam marchew ż Eko upraw i chyba jutro spróbuje sama przyrządzić.
Kamila198234
Nie ma to jak wszyscy ww domkuA i ze spaniem miodzio. I mąż jest na miejscu więc wszyscy szczesliwi
Olgierda,super wiadomosci! I odnośnie spania i odnosnie postępów ruchowych! Brawo Wy!Cześć dziewczny, my dajemy ciągle ta sama dawkę wit d. Dziś dałam trochę wit c na palec ale się kwasil...obudzil się się z takim innym glosikiem, jakby miał gardło chore. Wypił właśnie porcję lekarstwa czyli mleczka i śpi. Mam nadzieję że się z tego nic nie rozwinie. Poczekamy i najwyżej pójdziemy do lekarza. Ja też załapałam katar przez ta dziwna pogodę. Raz wiosna raz zima nie może się zdecydować. Wczoraj była dynia a dziś marchewka. Minę ma jak Kaczyński ale je i domaga się więc się cieszę. Jest duży postęp duchowy. Fizjoterapeutka to bardzo pochwaliła. No i wczoraj basen super zabawa. Widać że uwielbia pływać. Rezygnujemy dziś ze spaceru przez to gardło. My mamy na razie ż akcesoriów tylko jedna łyżeczkę.ale zaraz się poprawiny. Ładne te miseczki aneczqa chyba się skuszę. Dajecie już wodę? I wogole piszecie o podgrzewaczach do mleka ale przecież karmicie ż piersi. Będziecie dodawać dodatkowo mm? Jeśli tak to Kiedy? I jeszcze pytanko: gotujecie papki czy kupujecie same słoiczki ? Sloiczki wychodza dosc drogo jakby tak podliczyc. Ja mam marchew ż Eko upraw i chyba jutro spróbuje sama przyrządzić.
Co do podgrzewacza , to kupilam nowy tommee teppee za 30 zł na olx. Przyda mi się do sloiczkow a nawet jak sama ugotuje zupke to w pojemniczku do przechowywania mleka bede mogla podgrzac.
Sloiczki są dość drogie ale z drugiej strony jeśli chcesz kupowac eko warzywa i miesko to tez nie jest tanio. A gotować trzeba osobno bo takiemu dziecka się nie przyprawia i na poczatku nie daje się zup na rosole. przynajmniej kiedyś sie nie dawało, jeśli się myle to mnie poprawcie.
Ale kusi mnie zeby małemu ugotowac i jak przyjade z ferii to spróbuje cos zrobić. Zobaczymy czy mu zasmakuje.
Kamila zamowilam kaszki holle , na razie bezglutenowe.Bardzo bym chciala żeby polubił .
Olgierda, nie chce dawac małemu mleka modyfikowanego. Marzę o tym żebym w ogole nie musiała. W sobotę tak mnie ugryzł dla żartów ze ryczalam jak male dziecko.
Mam w domu mleko modyfikowane. Kupilam na samym poczatku gdy umieralam z bólu przy karmieniu. Balam SI ze przyjdzie moment gdy nie dam rady i chcialam mieć mleko żeby moc jakos nakarmić Olka. Nigdy go nawet nie otworzyła ale wczoraj wzięła i przeczytalam skład na opakowaniu. Masakra. 50 skladnikow (policzylam!), nazwy tych składników odstraszają. Przynajmniej mnie Wiem ze to jest dla dzieci i one na tym zdrowo rosna ale ja zrobie wszystko zeby nie musial tego pic...
Olgierda, nie chce dawac małemu mleka modyfikowanego. Marzę o tym żebym w ogole nie musiała. W sobotę tak mnie ugryzł dla żartów ze ryczalam jak male dziecko.
Mam w domu mleko modyfikowane. Kupilam na samym poczatku gdy umieralam z bólu przy karmieniu. Balam SI ze przyjdzie moment gdy nie dam rady i chcialam mieć mleko żeby moc jakos nakarmić Olka. Nigdy go nawet nie otworzyła ale wczoraj wzięła i przeczytalam skład na opakowaniu. Masakra. 50 skladnikow (policzylam!), nazwy tych składników odstraszają. Przynajmniej mnie Wiem ze to jest dla dzieci i one na tym zdrowo rosna ale ja zrobie wszystko zeby nie musial tego pic...
reklama