reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Kamila, dużo pytan :D
Witamine d nadal 400j stosujemy. Czy znasz jakas witamine d 600j z pompka? Przyzwyczailam sie i innej nie chce :wink:

Nie wiem czy przyjmuje DHA:szok: Cały czas bralam femibion i tam były te kwasy. Teraz biorę vitapil mama na wypadajace wlosy ale nie wiem czy tam są.

Smoki zmieniamy po przyjeździe. Juz raz zmienialismy bo używamy lovi i maja podzialke chyba od 0-3 , 3-6 i 6-18 miesięcy.

Kamila, dzisiaj kupilam podgrzewacz na olx, nowiutki za 30 zł. Zapakowany w kartoniku. Ktos dostał na prezent ale niepotrzebny. Uwielbiam takie okazje :tak:

kubki z imionami to fantastyczny pomysł. Na razie nie będę kupować ale jak będę to tez chce mieć z imieniem :-) :)

Maja miała zaparcia po marchewce, dlatego dzisiaj nie jadła warzyw. Jutro dam jej dynię. W ogóle to znowu ma wysypke, chyba po deserze z serka mascarpone lub sosu sojowego. Jutro zapisze ja do alergologa, niech mi powie co wykluczyć z jadłospisu. Ja łyżeczkę, kubek i miskę kupiłam super pharm.
Aveline, Olus długo nie robił kupki po warzywach. Czytalam ze to normalne i ze unormuje sie po ok 2-3 miesiacach , gdy układ pokarmowy przyzwyczai sie do zmian.

Kamila, dużo pytan :D
Witamine d nadal 400j stosujemy. Czy znasz jakas witamine d 600j z pompka? Przyzwyczailam sie i innej nie chce :wink:

Nie wiem czy przyjmuje DHA:szok: Cały czas bralam femibion i tam były te kwasy. Teraz biorę vitapil mama na wypadajace wlosy ale nie wiem czy tam są.

Smoki zmieniamy po przyjeździe. Juz raz zmienialismy bo używamy lovi i maja podzialke chyba od 0-3 , 3-6 i 6-18 miesięcy.

Kamila, dzisiaj kupilam podgrzewacz na olx, nowiutki za 30 zł. Zapakowany w kartoniku. Ktos dostał na prezent ale niepotrzebny. Uwielbiam takie okazje :tak:

Miałam na wypisie ze szpitala żeby przez okres karmienia przyjmować i pediatra mowil zeby wziekszyć do 500 po pol roku albo zostawic jak wczesniej jak duzo w diecie

reklama
Do góry