reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
U mnie kinder niespodzianka zmienila sie w chlopca [emoji23][emoji23][emoji23] moze nie na 100 % ale prawdopodobnie tak [emoji14]

reklama
No, nie wiedzialam, zwykle sie tak chowalo [emoji14] nie mozna bylo podejzec [emoji14]
1494584045-aaaaaa.jpeg

A teraz tak to wyglada [emoji5] zdj robione od spodu, tez myslicie ze to chlopiec? Ostatnio nie bylo widac siusiaka [emoji23]

Vercia, gratuluje Syneczka!!
Mozesz kupować wyprawke i cieszyć się ze zdrowego chłopca :)
Ile wazy?
Ja ide o 17, dam znać po powrocie :)

Dzieki [emoji5] 850 gram ma [emoji5] no ale i tak uwierze dopiero po porodzie [emoji23] bo ta kinder niespodzianka moze mi jeszcze zrobic psikusa haha [emoji23]

No ja sie nie nastawiam jakos konkretnie [emoji14] co bedzie to bedzie, byle zdrowe [emoji5] to i tak pierwsze moje dziecko. Chociaz nie wiem czemu mam dalej przeczucie, ze to jednak corka [emoji23] zobaczymy za niecale juz 4 miesiace [emoji5]

Vercia, ja tez miałam przeczucia a właściwie to nie były przeczucia tylko ja tak bardzo chciałam córkę ;)
Jak lekarz powiedział ze chłopiec to nie uwierzylam! Cały następny miesiąc byłam pewna ze sie pomylil ;pp Teraz juz bym nie chciała żeby to była pomyłka. Teraz czekam na synka :-)

No tylko u mnie tak dlugo nie bylo wiadomo co, siostry to juz w 16 tyg wiedzialy ewidentnie chlopcow bylo widac. Naczytalam sie tyle o pomylkach lekarzy i nie wiem na ile moge temu mojemu ginowi ufac [emoji14] takze wole sie nie nastawiac, zeby potem nie bylo zdziwienia czy rozczarowania przy porodzie. Za to maz szczesliwy jak uslyszal podczas usg, bo tez byl ze mna [emoji5] ze bedzie syn [emoji23]

reklama
Gratulacje @Vercia! Chłopcy są fajni, bardzo kochają mamusie[emoji12] Jak patrzę na zdjęcie to jak dla mnie siusiak jest. Teraz już możesz wyprawkę kupować.

Ja po echo. Dzidzia rośnie zdrowo,już ponad kilo waży, czyli w normie. Przekoziołkowała się na drugą stronę, ale wciąż w poprzek, no i zajadała się nogami podczas badania.[emoji23]
Mam kilka zdjęć 3D[emoji16]

@aneczqa powodzenia!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry