reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Jej pasztet i ogórek małosolny zawsze przed miesiączka przez trzy dni mogłam jeść a teraz pasztetu nie przelkne ;( W ogóle moje gusta i smaki się bardzo mocno pozmieniały. Nie moge melisy i zielonej herbaty a od malego tylko to pijam ;(

Mam podobnie. Zawsze kochałam rybę. Teraz nie tknę. Nawet łososia. Tak mi śmierdzi, że nie mogę.

reklama
Cześć byłam u ginekolog i powiedziałam ze mam twardy brzuch na wieczór. Ona stwierdziła, ze za duzo chodzę i ze to żółta kartka dla mnie. Dostałam zwolnienie na tydzień (chciała mi dac do końca maja) i w piątek muszę podjąć decyzje czy brać do końca czy nie. Czy któraś z was ma doświadczenie z twardniejacym brzuchem wieczorami? Dziękuję za odpowiedź :) PS. Jestem w 27 tc.

Mi twardnieje czesto niezaleznie od pory. Wystarczy ze porobie cos w domu, pójdę do sklepu lub na spacer.

Ostatnia edycja:
Mi tez twardnieje wieczorem ale kilka razy na chwile
Lekarz mówi ze kilka - kilkanaście razy dziennie może twardniec
Vercia, to taki skurcz, czuć napięcie i gdy dotkniesz brzuch to jest twardy jak kamień

Aveline mi jak twardnieje brzusio wystarczy siąść na chwilę i przechodzi.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja bym w ciąży tylko sałatkę z tuńczyka jadła[emoji12]

@Aveline88 a jak zmienisz pozycję to przechodzi?

Umówiłam się na usg jutro[emoji1]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry