reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Mamaginekolog pisała o tym, ze są jakieś badania na ten temat ze jeśli z lewej strony to dziewczynka a z prawej chłopiec. Ale pisała ze stronę można zobaczyć tylko na USG bo ze zdjęć jest to niewiarygodne gdyż nigdy nie wiadomo jak lekarz trzymał sonde.
Vercia, ale wstydliwe to Twoje maleństwo! I dziwny ten lekarz ze mówi ze chłopak a za chwile ze może dziewczynka. Po co w ogóle się odzywa skoro nie jest pewien.

reklama
Anitek gratuluję więc zdrowej dziewczynki.
E-O może w Stanach jest wysyp dziewczynek w Europie raczej chłopców bo nawet u mnie w Szkocji jest więcej chłopców wśród znajomych ciężarnych.
E-O my teraz piszemy na wątku zamkniętym i większość dziewczyn zna już płeć.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

No u mnie pierwsze co powiedzial to ze stawia na chlopaka, ale nie byl pewny bo nie bylo widac penisa, ktory jego zdaniem powinien juz byc widoczny tak sobie sterczec miedzy nozkami, bo dziecko nam pokazywalo tylek i wyprostowane nozki, ale penisa miedzy nimi nie bylo. I gada ze no wargi sromowe wygladaja innaczej no ale moze sa takie napuchniete i lechtaczka tak wystaje ponad nie troszke. Ktoras wgl wie kiedy lechtaczka sie chowa u dziewczynki bo u chlopca sie wydluza tworzac penisa a u dziewczynki chowa i niecwiem w ktorym tyg to nastepuje

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

Chyba nigdy u nas nie było widać warg sromowych u moich córek Vercia ale nie jestem tego pewna.
Teraz mam chłopaka w brzuszku.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No wlasnie bo niby widac 2 biale kreski, wg mnie jak patrzylam na ekran to tak to wygladalo, lekarz dobry, mily i wgl ale nie wiem jak sobie radzi z odczytywaniem plci [emoji14]

W którym tygodniu ciąży jesteś? U mojego było widać bardzo wyraznie siusiaka w 17 tyg ciazy. Lekarz nie miał żadnych wątpliwości. Ja tez nie :p
Pierwszy raz powiedział mi ze to chłopiec w 14 t.c Natomiast w 17 tyg to było widać jak na dłoni. Potwierdziło się na połowkowych w 23 t.c i kilka dni później na wizycie u mojego gin. Także jestem w 24 t.c i slyszaslam juz 4 razy ze stucoprocentowy facet we mnie rośnie :-D
Mam zdjęcia jego męskich klejnotów ale nie umjem tu wstawić

22 tydzien sie zaczyna, zalamana jestem bo nic nie moge kupic konkretnego [emoji31] wszystko bym musiala w neutralnym kolorze, bardzo chcialam dziewczynke, a jak mi powiedzial dzisiaj, ze on stawia na chlopaka, ale nie widzi penisa to sie podlamalam [emoji53] wiadomo byle zeby dzidzia zdrowa byla, nawet kciuk widzialam jak ssie, a plci nie da sie odgadnac :/ no ale jak bedzie ten chlopak to przeciez go nie zabije za to [emoji14] moj maz mial byc dziewczynka, a przy porodzie okazalo sie ze chlopak mam nadzieje, ze historia sie nie powtorzy [emoji1]

reklama
Vercia ja tez bardzo pragnelam mieć córkę. Nie wierzylam ze mogę ja mieć bo w rodzinie same chłopaki! Ale miałam gdzieś cicha nadzieje.
Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe, wiadomo, albo bardzo przezylam ze to nie dziewczynka. Teraz cieszę się moim chłopcem w brzuchu i juz bym nie chciała żeby był dziewczynka ale na poczatku byłam rozczarowana i nie umialam nad tym zapanować a jednocześnie ukrywalam to przed cala rodzina. Rozumiem wiec bardzo dobrze Twoje pragnienie a jednoczesnie tak trudno mi zrozumieć ze jeszcze nie widać co za człowiek w Tobie rośnie!

Do góry