Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patent na noszenie rajstop. ..tylko nie padnijcie że śmiechu. Sprzedała mi ho moja siostra- sprawdziła na sobie 3 L temu. Normalnie noszę 4.teraz kupiłam rozmiar 5- one mają już 2 kliny z tyłu. I noszę je tył na przód. Kliny są na brzuchu, super przylegają. Nic nie uciska.Ja uwielbiam sukienki. Bez ciąży noszę rajstopy z Gatta antycellulitowe- ale tylko dlatego że są gumowane u góry i na milimetr się nie przsauną.Teraz odpadają bo mocno uciskają.Te ciazowe ogrodniczki kojarza mi sie z filmem "I kto to mowi", kojarzycie?
Ja musze tylko spodnie kupic wieksze, bo bluzki i tuniki zawsze nosilam luzne a teraz nie bede sie wstydzic jak zacznie mnie opinac tu i tam, w koncu ciazowy brzuszek jedynie na lato sukienki kupie, teraz nie nosze bo nienawidze rajstop. Chyba ze dorwe jakies ciazowe, ktore sie nie roluja.
Ja od miesiąca chodzę w ciążowych spodniach. Kupiłam dwie pary w h&m. Na Zalando sukienkę. W sobotę w orseyu sukienke, nie ciążowa o taka Link do: Ołówkowa sukienka z zakładkami | ORSAY
Planuje jeszcze na lato jakieś dwie sukienki do śmigania kupić.
25 pixel na studiach pracowałam w stanach. Jezdzilismybdo Ohio po fairach i sprzedawaliśmy sugar wafells, zwiedziłam NY. No ale to było bardzo dawno temu [emoji3] Przygoda życia była.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Olej zadanie innych . medalu nikt Ci nie da a wiadomo że wszystkim nie dogodzisz!Ludzie gadali o będą gadać
To ja jakaś oszukana kobita jestem. W obcasach nie chodzę, rajstopy jakieś awaryjne chyba mam. Dzięki za knif, jak będzie trzeba sprawdzęPatent na noszenie rajstop. ..tylko nie padnijcie że śmiechu. Sprzedała mi ho moja siostra- sprawdziła na sobie 3 L temu. Normalnie noszę 4.teraz kupiłam rozmiar 5- one mają już 2 kliny z tyłu. I noszę je tył na przód. Kliny są na brzuchu, super przylegają. Nic nie uciska.Ja uwielbiam sukienki. Bez ciąży noszę rajstopy z Gatta antycellulitowe- ale tylko dlatego że są gumowane u góry i na milimetr się nie przsauną.Teraz odpadają bo mocno uciskają.
Może komuś się przyda taki mały myk.
Sprawdziłam. Śmigam tak od 10 tygodnia hii