Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie wróciliśmy z targów. Generalnie bez szału. Jedyne co mnie zszokowało to firma która wypożycza urządzenia do domowego usg...zaniemówiłam. Nie mogłam uwierzyć, że ludzie wypożyczają to dla zabawy. A pani ze stoiska zachwala, że można samemu popatrzeć, podzielić się przez skype, albo zorganizować imprezę dla znajomych, albo umieścić film na fb.... a ja do M "Nie mam fb. Idziemy!"
Ogólnie to obkupiłam się w bezalkoholowe wersje napojów wyskokowych. Mam cały karton
Kupiłam też poduszkę do spania i karmienia, która okazała się polskim produktem, więc na pewno przepłaciłam, ale cóż...przynajmniej mam już dziś w domu.
Zaraz do łóżka i będę Was nadrabiać.