Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej. To samo miałam wczoraj wieczorem, od 18 i do póki nie poszłam spać. Lewy jak by jajnik to pulsował to cmił. Takie dziwne uczuczie. Przestraszyłam się, ale mąż mnie jakoś uspokoił. Na razie nie mam tego uczucia. Ale pomyślałam że jak do południa nie przejdzie to zadzwonię do gin.Dzień dobry
A ja wieczorem jakiegoś takiego bolu jakby w jajniku jednym dostałam, tak mnie ćmiło caly czas, stały ból jakby, a tu ani nospy,ani żadnego przeciwbólowego. Usnęłam,ale przebudziłam sie i zowu ten ból, aż w końcu jakoś na płasko udało się znowu zasnąć po lekkiej męczarni, modliłam się tylko żeby ustal jak się rano obudzę. i Uffff ustał, teraz boli mnie tylko głowa
@martaem95 super, że z dzieciaczkami wszystko ok !
@luska1979 trzymam kciuki za dobre wieści na wizycie! i biedna Ty to się też naprzeżywasz,ale mocna z Ciebie kobitka to ze wszystkim dasz radę,dobrze, że sa takie wynalazki jak te pessary, które pomagają.
@xmonax super że Kiciak się znalazł, bo tylko niepotrzebny stres był
@--Aga-- jak dobrze, że wszystko dobrze ! i gratuluje synusia u mnie też mąż kręci nosem na Tymka, ale że tak powiem przyzwyczai się... no chyba, że jednak będzie Ksawery zobaczymy
Życzę udanych wizyt dzisiaj ! i miłego dziona !