reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Oj to my mamy 350m prawie bo mamy jeden budynek dwa spady i drugi dwa spady do tego jeszcze ganek jeden maly spad. Tyle ,ze mój będzie robił sam z ciesla no i blacha i tylko na nowym wywiazka to może się zmieści w tych 35
No to wielki macie ten dach ale myślę że powinniście się zmieścić ,blacha jest tańsza poza tym więźbę macie ok ja tak jak mówię u nas najwięcej kosztowała nas więźba i nie wiem czy doczytałaś ze w tej kwocie były jeszcze 4 okna dachowe i stawianie nowego komina

Napisane na LENNY w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bedziemy starac sie bez kredytu.Ale to roznie bywa.Moze sie okazac ze jednak.kredyt niezbędny.Bedziemy budowac domek okolo 97m2 .Z tego co maz mowil to dach.na.nasz domek okolo 20-27 tys i tez myslal ze blacha tymbardziej ze teraz sa takie ladne jak imitacja gontu itp.

Napisane na LG-D320 w aplikacji Forum BabyBoom
Fajnie budować własny dom, potem go urządzasz :-) pod warunkiem, że ekipy budowlane są ok ( 2,5 roku temu skończyliśmy budowę domu ale to studnia bez dna) cały czas jest coś do zrobienia i teraz jesteśmy na etapie projektowania poddasza. Uwielbiam styl skandynawski. Powodzonka przy budowie. Od samego początku o wszystkim trzeba pomyśleć :-)

Kupilam dzis sobie od wiekow ostra zupke chinska. Ale boje sie ja zrobic :)
Nie ze niezdrowa. Tylko niewiem jak zoladek zareaguje hehe. Parowek nie jadla od listopada a tez mam chec.
Ale moj obiecal bo marzy mi sie kielbasa z ogniska ze na podworku niedlugo zrobimy. Jest tam miejsce na ognisko.

@Adeline89 co za dziady. Wcale Ci się nie dziwię. Narzekaj ile się da. My Cię zawsze wysluchamy. A przeprosili Cię chociaż czy zero jakiejkolwiek ludzkiej reakcji?

p19udqk3ohjsffpu.png

Klusek, smacznego. Najwyżej Ci jelita przeczyści ;-) ;)

AniaCk, z chłopakami w domu jestem, ale Witek zasnął juz w drodze ze żłobka i śpi cały czas. Wiec leżę na kanapie i nic nie robię. Coś mi się nie chce dzisiaj. Może to ta pogoda, bo u nas dzisiaj brzydko.

reklama
Do góry