Ooo,
Truskaweczka,
JustynaWM , to macie jak ja
. Zimy i mrozów nie cierpię, ale gorąca lata też nie. Dla mnie idealna temperatura to taka 23-25 stopni. Geograficznie w złym miejscu się urodziłam
.
Luska, wszystko Wam pasuje - bierzcie
Najwyżej się przeprowadzicie jesienią. Dacie radę
. A może po prostu najpierw zrobicie pomieszczenia najbardziej niezbędne, doprowadzicie do najbardziej niezbędnego stanu i wyrobicie się do sierpnia. A detale juz w trakcie mieszkania będziecie robić. A przepraszam, jeśli to nie będzie zbyt wścibskie
- ten deweloper ma stronę www inwestycji? Tak z ciekawości bym zobaczyła jakie cudeńka budują w UK...
Lina1555, to Ci pech...
Zdrówka dla Małego!!
Ag.ta, ja nie czuje jeszcze. Czułam na usg genetycznym w poniedziałek, jak lekarz musiał głowice konkretnie docisnąć, wręcz wcisnąć do brzucha. To czułam ruchy jak się Bąbel ruszał na ekranie. Ale tak normalnie to nie czuję. Ale ja jakoś spokojnie czekam, wcześnie jeszcze. Zaniedlugo jak się ruszać zacznie to spać się nie będzie dało. Moi synowie ożywiali się wtedy, kiedy ja się kładłam spać. Dramat.
Safiya, a nie da się złożyć reklamacji?
jakkolwiek głupio to brzmi... No jednak płacisz kupę kasy za jakiś "pakiet", a nie dostajesz całego. To detal, wszystkie rozumiemy, bo nie o to głowie chodziło w tym badaniu. Ale skoro jednak to badanie obejmuje również rozpoznanie płci, a płaci się z własnej kieszeni, no to kurde...
Magena_85, właśnie dzisiaj na wagę wskoczyłam, nawet po śniadaniu
W karcie ciąży pierwsza wagę w 8. tygodniu mam 62, dzisiaj 63,6. Wiec prawie 2kg na plusie. Tyle, ze to nie ta sama waga, mogą różnie ważyć. Ja nie ufam wagom. Ciekawe ile mi w przyszłym tygodniu na wizycie wyjdzie.
Lecę spać. Mamy winowajcę ostatnich 5-ciu kiepskich nocy Witka. 12-ty ząb dzisiaj znalazłam. Profilaktycznie przed snem dostał paracetamol, bo mama się musi w końcu wyspać. Jak się nie wyśpi, to się wyprowadzi...