reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
No, skończyłam czytać :)
Jak pisałam w innym temacie, nasze badania dzisiejsze udane. Wszystko w porządku. Niestety zdjęcia nie są wyraźne więc nie ma pokazać. W czwartek po wizycie pokaże bobaska :)

Boli kogoś kość ogonowa ? :/ czy to ja sobie coś zrobiłam.... :/
Mnie bolała przez dwa tygodnie... Współczuję

reklama
trzymam kciuki za wszystkie badania

my zapłaciliśmy 2300 za harmony, wynik super pozytywny, ale wszyscy dookoła obiecali również wskazanie płci i nie dostaliśmy tego .. jutro mają dzwonić, co dalej .. mam żal o zasadę, to nie 5 zł, a nawet tego nie potrafią zrobić porządnie ..

mnie odrzuca od wołowiny .. masakra!

życzę Wam spokojnej nocki!;-) ;)

Dobry wieczor! Ufff... nadrobilam ;) ja czytam co u was zawsze wieczorkiem... takze troche tego z 24 godzin jest ;)
Wrocilam niedawno z pracy... kurcze dzisiaj prawie sama czerwona bielizne sprzedawalysmy... ;))))
a ja Walentynki z corcia ... maz wraca dopiero w piatek.
Jutro mowie w pracy o bobo bo beda u mnie z centrali... strasznie sie stresuje ;/
Dziewczyny wiem ze niektore z was jeszcze na minusie a reszta? Ja mam juz 4 na plusie... jestem przerazone... a wcale duzo wiecej nie jem ;/

Ooo, Truskaweczka, JustynaWM , to macie jak ja :blink:. Zimy i mrozów nie cierpię, ale gorąca lata też nie. Dla mnie idealna temperatura to taka 23-25 stopni. Geograficznie w złym miejscu się urodziłam :-p.

Luska, wszystko Wam pasuje - bierzcie :tak: Najwyżej się przeprowadzicie jesienią. Dacie radę :tak:. A może po prostu najpierw zrobicie pomieszczenia najbardziej niezbędne, doprowadzicie do najbardziej niezbędnego stanu i wyrobicie się do sierpnia. A detale juz w trakcie mieszkania będziecie robić. A przepraszam, jeśli to nie będzie zbyt wścibskie :zawstydzona/y: - ten deweloper ma stronę www inwestycji? Tak z ciekawości bym zobaczyła jakie cudeńka budują w UK...;-) ;)

Lina1555, to Ci pech... :-( :( Zdrówka dla Małego!!

Ag.ta, ja nie czuje jeszcze. Czułam na usg genetycznym w poniedziałek, jak lekarz musiał głowice konkretnie docisnąć, wręcz wcisnąć do brzucha. To czułam ruchy jak się Bąbel ruszał na ekranie. Ale tak normalnie to nie czuję. Ale ja jakoś spokojnie czekam, wcześnie jeszcze. Zaniedlugo jak się ruszać zacznie to spać się nie będzie dało. Moi synowie ożywiali się wtedy, kiedy ja się kładłam spać. Dramat.

Safiya, a nie da się złożyć reklamacji? :laugh2: jakkolwiek głupio to brzmi... No jednak płacisz kupę kasy za jakiś "pakiet", a nie dostajesz całego. To detal, wszystkie rozumiemy, bo nie o to głowie chodziło w tym badaniu. Ale skoro jednak to badanie obejmuje również rozpoznanie płci, a płaci się z własnej kieszeni, no to kurde...

Magena_85, właśnie dzisiaj na wagę wskoczyłam, nawet po śniadaniu :-p W karcie ciąży pierwsza wagę w 8. tygodniu mam 62, dzisiaj 63,6. Wiec prawie 2kg na plusie. Tyle, ze to nie ta sama waga, mogą różnie ważyć. Ja nie ufam wagom. Ciekawe ile mi w przyszłym tygodniu na wizycie wyjdzie.

Lecę spać. Mamy winowajcę ostatnich 5-ciu kiepskich nocy Witka. 12-ty ząb dzisiaj znalazłam. Profilaktycznie przed snem dostał paracetamol, bo mama się musi w końcu wyspać. Jak się nie wyśpi, to się wyprowadzi...

Safiya, a nie da się złożyć reklamacji? :laugh2: jakkolwiek głupio to brzmi... No jednak płacisz kupę kasy za jakiś "pakiet", a nie dostajesz całego. To detal, wszystkie rozumiemy, bo nie o to głowie chodziło w tym badaniu. Ale skoro jednak to badanie obejmuje również rozpoznanie płci, a płaci się z własnej kieszeni, no to kurde...
właśnie w tym rzecz .. chodzi tu o zasadę .. liczę, że znajdą rozwiązanie. Małż się śmieje, że 50 % zwrotu się należy :laugh2:

U nas też zaczynają się w różnych marketach baby event.Są przeceny.
Ja dziś też rozpieszczana przez męża.Tyle rzeczy mi kupił .Nawet dostałam nowy bio oil w sumie była promocja na niego.I trochę ciuszków dla dzdziusia i dla mnie ciążowych niestety.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry