reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Fajne te kokony, kurde tyle rzeczy wymyślają, że człowiek nie wie co brać :p
Zaczynają się promocje dla niemowlaków w hipermarketach akcesoria itd., widziałam gazetkę z Carrefour, więc zaraz pewnie Tesco i te inne będzie miało to samo u siebie :)

Ostatnia edycja:
reklama
Też mi się podobają kokony niemowlęce , myślę, że to praktyczne. Mysle, że kupię taki dla mojego maleństwa. Narazie kupiłam z motherhood poduszkę premium dla kobiet w ciąży ( chyba w piątek dostanę przesyłkę) , może mi coś pomoże na te kolana. W nocy jest najgorzej.... Pisalyscie o Wózku Anex sport. Moje 2 siostry mają i sobie chwalą. Miłego wieczoru życzę :-)

Nadrobilam huuurra

Bylismy polazilismy po sklepach. Poogladalismy sprzetu kafle podlogi itd.
Zjedlismy chinszczyzne
Zaszlam do ccc. Ale stwierdzilam ze mam 3 pary zimowych to zaszaleje i na wiosne- jesien kupie coby pozniej miec z glowy. Wrocilismy i dostalam prezent od Miska. Pozniej baraszkowanie i jestem wypompowana.

A to moj prezent i buty
Zobacz załącznik 795539
Zobacz załącznik 795540
Zobacz załącznik 795541
Na allegro ostatnio oglądałam identyko zestaw i zazyczyłam sobie na urodziny :)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dawno nie zaglądałam, odpoczywamy na l4 poszpitalnym. Jutro usg genetyczne i pappa. Tydzień temu miałam zwykle usg i lekarz wstępnie powiedział, że wszystko ok i ryzyka wielkiego nie widzi. Liczę, że jutro poznamy płeć :) czytałam, że niektóre z Was już znają :)

Napisane na Lenovo YT3-850F w aplikacji Forum BabyBoom

@klusek to walentynki udane ;) a prezent super! Sama bym sobie taki kupiła ;)) ładne buty! :) tez mam ochotę na 'wiosenne' zakupy! Wy prawie wszystkie czujecie smyranie a ja nic ; ( chociaż u mnie to pierwsza ciaza wiec na ruchy nastawialam się koło 20 tc ale jak tak opisujecie to ja też chcę! !

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry