reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Oszalalyscie:)
Nie nadrobie
Wlasnie mialam pytac o tansze witaminy bo ostatnio za pregne plus 38zeta zaplacilam. I pomyslalam ze taniej wyjdzie chyba kupic kilka wit osobno. Musze polukac.

Gratuluje udanych wizyt.

Mój zeszły rok 2016 był najbardziej owocny w życiu: 1.01 zareczylam się i zaczęłam nową pracę i musiałam się przeprowadzić do innego miasta, 16.07 wzięłam ślub a 13.12 potwierdzilam że będę mamą :-) Rachu ciachu i po strachu. W 2017 stym mamy zamiar kupić mieszkanie i urodzić bejbika.

Czyli Mahoniowa też z lipca panna młoda :) Nasz rok 2016 też był pełen zmian, na szczęście samych pozytywnych i mamy nadzieję, że dalej tak będzie...

A ja fembion choć mam to go nie łykam. Mam osobno folio, jod, b6, d plus K i b12 i to w większych stężeniach. Na razie nie łykam nic poza kwasem i jodem a te leżą odłogiem. A na bank za nie dałam 1/3 mniej niż komplet fembionu na miesiąc :)

gratuluję wszystkich udanych wizyt!
trzymam kciuki za dobre wieści pi amino!
też miałam pytać o witaminy- lekarz polecił pregne ale trochę droga. porownywalyscie składy innych, jest coś tańszego?
ja leże chora, z gardłem lepiej już mówię! ale katar na maksa!
mama dzwoniła- kupiła w lidlu leginsy, staniki, i się skusiła na dresik i skarpetki. a córcia w domu przegląda ciuszki i trochę tego jest, niektóre w gorszym stanie bo jednak częste pranie zrobiło swoje ale nie będę szaleć. najwyżej później dokupie.

Tez mialam super rok 2016
Bylismy razem z pracy w delegacji na Wegrzech 2 miesiace. Pracowalismy po 3 dni. Nastepne 3 dni wolne. Zarobilam sporo kasy. Wrocilismy to ja zmienilam prace z korzystniejsza umowa. W listopadzie zloty pierwszy strzal. A to jeszcze nie koniec dobroci. Cora sie super uczy. Jestesmi zdrowi.

A test zrobilam tydzien przed @. Czulam juz. Pierwsza betka 67 zaraz po tescie.

reklama
@Maargaretkaa super wieści <3 kolejny zdrowy maluszek gratulacje

@evelinia jeju z tą amnio nawet mnie nie strasz kochana prosze Cię! ja 3 tyg temu zrobiłam toxo i IgM wyszło ponad normę nie dużo ale było.... IgG było równe 0. Teraz powtarzałam i jak Igm będzie wysokie i IgG wzrośnie to będzie problem ... a amnio się baaardzoo boje :( :( :(
Tylka będzie dobrze nie stresuj się . Myślę, że u Ciebie będzie inaczej ;-)

Ja wiedziałam, że zawiniłam bo jakoś około 7 tyg weszłam do mięsnego i kupiłam sobie kawałek metki łososiowej "na chleb " i niestety nawet do domu nie dotarłam (choć było to za rogiem ) a metka już w brzuchu była :D fuj sama nie wiem co mi strzeliło, bo ja za nią nigdy nie przepadałam
Dopiero później się dowiedziałam,że to był mój szach i mat ale wiesz to było 13 lat temu , wtedy toxo to była nowość i nawet lekarze nie do końca się w tym odnajdywali
U mnie to w ogóle akcja była taka, pracowałam w przychodni znałam się na badaniach i gdy byłam na wizycie lekarz powiedział, że wyniki dobre a ja ale jak przecież toxo ponad normę i oczy wywalił. Tak to jest ,samemu trzeba mieć rękę na plusie :-)

Do góry