reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Moja jest na etapie księżniczek sukienka dzielo moje szyte na szybko

Załączniki

• 20170114_133304.jpg
    20170114_133304.jpg
    514,7 KB · Wyświetleń: 73
Hej dziewczyny. Z miesiac nie pisalam ale niektore z Was pewnie mnie kojarza :D mam problem i licze na wasze wsparcie i slowa otuchy nie ukrywam... 7 stycznia mialam usg 6 tydz. Dzidzi malutka jak dla lekarza za malutka ale zobaczymy i cytuje cos tam pika powiedziane bez przekonania... Wczoraj usg nie dostrzegł zarodka... Dzis w szpitalu usg na lepszym sprzecie z jeszcze jednym lekarzem zarodek 2.5 mm brak akcji serca z om 9 tydz... Z USG dzidzi na 6 tydz. W pon powtorka. Chyba nie mam sie co ludzic prawda? Az takie cuda nie istnieja nie? Termin na 22. Wyniki badan wszystko jak najbardziej w normie.

Witaj kasiaw510 znowu :)
Wg mnie wyglada to średnio bez owijania w bawełnę :/ , ale na własnym przykładzie powiem Ci ze jednego dnia fasolka miała 2 mm i nie biło serce , a na drugi dzień na innym sprzęcie miało juz ok 9 mm i bijące serce.
Po za tym czytałam wiele razy ze serducho zaczynało bić pózniej , właśnie ok 9 tyg. Wiec póki nic nie stwierdzone moze być ok! Trzymam kciuki ! :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zostalo czekac do poniedzialku... Gin powiedzial ze macica miekka wiec ok pecherzyk ciazowy jak najbardziej prawidlowy. Odstawiam duphaston dzisiaj i niech sie dzieje co ma sie dziac... Z ta ciaza to w ogole wszystko sie tak odwleka w porównaniu z pierwsza. A moze i spotka mnie cudz jak piszesz chociaz juz chyba stracilam wiare w to...

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

No ja raczej też poszaleję z zakupami wyprawkowymi dla maluszka.Poczekam tylko do poznania płci.
Ja też tak mam że przeważnie kupuje dla moich dzieci a dla siebie nic.Ale muszę jakieś ciuchy ciążowe zakupić już.Więc będę szaleć za kilka dni na ebayu.
Kotomiś znam ten ból wielkich piersi...od zawsze takie miałam od 19 lat i nigdy nic ładnego nie było dla mnie w sklepach bo w biuście za ciasne.Teraz sylwetkę całą mam przysadzistą ale tu w UK prawie wszystkie sieciówki mają rozmiar 42 więc łatwiej mi się tu ubiera niż w PL.
Moja znajoma ma kumpelę która ma bliźniaki i też chcę się pozbyć ciuszków po nich a że ma dziewczynkę i chłopca więc napewno coś będę miała dla swego bobo.Super się akurat złożyło.

Zostalo czekac do poniedzialku... Gin powiedzial ze macica miekka wiec ok pecherzyk ciazowy jak najbardziej prawidlowy. Odstawiam duphaston dzisiaj i niech sie dzieje co ma sie dziac... Z ta ciaza to w ogole wszystko sie tak odwleka w porównaniu z pierwsza. A moze i spotka mnie cudz jak piszesz chociaz juz chyba stracilam wiare w to...

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Zrób badanie z beta hcg i zobaczysz zy jest przyrost

Ja chyba najdłużej z Was pewnie będę pracować bo chcę do końca czerwca a czy wyjdzie to zobaczymy.Ja niestety zwolnienia płatnego nie mogę mieć więc lepiej jeszcze pracować i trochę zarobić bo wydatki w końcu się pojawią jak zacznę kompletować wyprawkę.
Guarana dzięki.Mam takie wrażenie że nigdy mi ta choroba nie przejdzie.

reklama
Ja w sumie się zastanawiam nad tym baby shower.U nas to modne.W obydwóch ciążach nie robiłam ale może teraz zaszaleje.Ja pewnie i tak kupę ciuszków od kumpel z pracy dostanę.W poprzednich ciążach też tak miałam.
25_pixels witam w gronie mam pracujących prawie całą ciążę.

Do góry