reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
UU jak byłam na ostatnim usg w luxmed na jerozolimskich 162 - nie pamiętam kto robił musiałabym sprawdzić to się chwalił, że on się nie myli nigdy i jego cudowna kosztowna maszynka też nie... Ciekawi mnie co zaproponuje gin 31. A prywatnie gdzie idziesz?

Zapisałam sie do legionowa bo mam bliżej do dr Kozłowskiego Szymona. I jeszcze zapisałam sie wcześniej do dr Zwolinskiego jakaś przychodnia w centrum. on jest super, ale na ul. grenadierów juz nie przyjmuje, a tam gdzie teraz jest bardzo dużo wychodzi wizyta z Pappa. Musze odwołać ta wizytę bo na 2 lutego a to trochę za wcześnie zreszta.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej wszystkim, zapisuje się na listę sierpniowych mam termin mam na 12.08. mam pytanie z innej beczki do mam które już mają dzieci ostatnio chodzi mi po glowach temat wakacji. Wiadomo my jako mamy nigdzie się nie wybierzemy pod koniec ciąży a jakie macie plany dla swoich dzieci ? Ja mam w domu 4 latkę i nie chciałabym żeby siedziała całe wakacje w domu dziadkowie mieszkają w mieście i na wakacje raczej nigdzie nie wyjeżdżają więc to odpada. Macie jakieś plany?

Ale mi kotomiś smaka na naleśniki narobiłaś, zaraz się zwlekę i chyba usmaże!!!
Jakoś dawno nie jadłam, ale jak wczoraj moja mama robiła to wogóle nie miałam ochoty! A dziś na samą myśl mam gębę.pełną śliny[emoji2]

1485446807-aaaaaa.jpeg

Moja mała Pippi!
Zrobiłyśmy przymiarke kostiumu i obie jesteśmy bardzo zadowolone z efektu!!!
Jutro będzie imprezować moja laleczka[emoji8]
Slicznie! :)

Hej dziewczyny. Z miesiac nie pisalam ale niektore z Was pewnie mnie kojarza :D mam problem i licze na wasze wsparcie i slowa otuchy nie ukrywam... 7 stycznia mialam usg 6 tydz. Dzidzi malutka jak dla lekarza za malutka ale zobaczymy i cytuje cos tam pika powiedziane bez przekonania... Wczoraj usg nie dostrzegł zarodka... Dzis w szpitalu usg na lepszym sprzecie z jeszcze jednym lekarzem zarodek 2.5 mm brak akcji serca z om 9 tydz... Z USG dzidzi na 6 tydz. W pon powtorka. Chyba nie mam sie co ludzic prawda? Az takie cuda nie istnieja nie? Termin na 22. Wyniki badan wszystko jak najbardziej w normie.

@--Aga-- super ten wózek, naprawdę klasa! :)
@kurektyna śliczna masz Pippi :) uwielbiałam ten film w dzieciństwie !:) a konia dla niej masz ? ;)

Dobrze że jesteśmy przed czytaniem książki, bo napewno by nie podarowała!!! Już jak się dowiedziała że ma małpkę to jego role musi odgrywać tygrysek... o koniu już na szczescie nie wspomniałam[emoji16]

@kurektyna rewelacyjna ta Twoja Pippi :)
@--Aga-- ten musztardowy po prostu jest mega - zakochalam sie chyba :p czarny tez ladny ale ta musztarda mnie urzekla
My i tak wozka nie planujemy kupowac wiekszosc rzeczy po rodzince dostaniemy - mamy wysyp dzieciaczkow w obu rodzinach. Z jednej strony kase zaoszczedzimy z drugiej to nasze pierwsze dziecko i szkoda troszke ze nie bedziemy mieli tej frajdy w kompletowaniu calej wyprawki.

reklama
Dobrze że jesteśmy przed czytaniem książki, bo napewno by nie podarowała!!! Już jak się dowiedziała że ma małpkę to jego role musi odgrywać tygrysek... o koniu już na szczescie nie wspomniałam[emoji16]

I to dobra opcja !:)

Przypomniało mi sie jak mój 3 latek w przedszkolu miał pierwszy bal, i pytam go czym chce być na co on, ze SZAFĄ !!!! :)))
Pózniej wymyślił konika Pony, ale w końcu zgodził sie na kowboja ufff :D

Do góry