reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nie wiem czy dodadzą się 3 zdjęcia, ale taki o ma być. :)

Załączniki

• -anex-sport-3w1-wozek-roku-2015-wozek-wielofunkcyjny-.jpg
    -anex-sport-3w1-wozek-roku-2015-wozek-wielofunkcyjny-.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 48
  • b9f2b7c21a9de49bfe154033c704c751.png
    b9f2b7c21a9de49bfe154033c704c751.png
    168,9 KB · Wyświetleń: 81
  • gondola.jpg
    gondola.jpg
    88,7 KB · Wyświetleń: 55
Ja chyba jako jedna z niewielu mam zamiar pracować do końca. Tak długo jak wszystko będzie Ok. Ostatnim razem z pracy wyszłam na badanie i na następny dzień miałam juz cesarkę. Czułam się fantastycznie. Oprócz rwy kulszowej. Teraz tydzień w domu. Angina. Młody jakoś się wyleczył. Ja nie. Co zjem to nadal wymiotuje.
Ciuszki? Ehhh nawet jeszcze nie myślałam. Nie chce mi się. Jak będzie chłopiec koleżanka ma. Jak dziewczynka to od siostry dostanę. W dodatku pewnie ponownie w pracy zrobią mi baby shower, a drugi rodzinka i znajomi zrobią. Tak, że do kupienia pozostaną drobiazgi [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też brzuch raczej spożywczy[emoji6] Ale chociaż nie muszee sie martwić i pilnować z wciaganiem go bo zawsze na ciaże zwalić można bez ciąży to lipa z takim wydentym brzuchem łazić[emoji13]

Apropo odmóżdzenia ciażowego dziś wlazłam na pietro i próbowałam przyciskiem od pilota samochodowego otworzyć drzwi do mieszkania i w pierwszym momencie się zdziwiłam czemu nie łapie[emoji13]

Od kiedy pamiętam chciałam czarny wózek. Ten wypatrzylam ładnych kilka miesięcy temu. :) A że na rynku jest od niedawna to nie jest aż tak bardzo spotykany. Na przykład Barletta Adamexa jest u mnie mega popularna i na każdym kroku widzę ;) Też ładny wózek, ale moja dobra znajoma go ma. Rodziła w sierpniu 2016 i wózek był 4 razy na reklamacji.. Więc nie zdecyduję już się na niego.

Dzień dobry!
Magena_85 - ostatnie usg we wtorek miałam przez brzuch, mam skończone 11 tc, leci 12
Aga - ładny ten wózek:yes: co do ubrań ciążowych to ceny mnie powalają, ja będę polować na jakieś spodnie jeszcze w ciuchach, jedne kupiłam za 2 złote, może i jeszcze jedną parę znajdę.
Co do ubranek to trochę mam po dzieciach, zrobię przegląd na wiosnę i zobaczymy co trzeba będzie dokupić. Większy wydatek mamy związany ze zmianą samochodu - już się w naszym nie pomieścimy:no: Trzeba rozglądać się za vanem.
kurektyna - zdarza się nawet najlepszym:-D

Wózek faktycznie zgrabniutki.
Spodnie ciążowe ja kupiłam na allegro za 70 zł. Z bon prix się okazało ☺.
Teraz znalazłam taki fajny komplet spodnie, spódnica, leginsy za 109 zl nowe. Na allegro od producenta. I chyba się skuszę.

Ja bym do końca pracować nie chciała. Chce się nacieszyć tym stanem bez stresu i w spokoju w swoim domku.Ale każda z nas inaczej uważa☺.

reklama
Od kiedy pamiętam chciałam czarny wózek. Ten wypatrzylam ładnych kilka miesięcy temu. :) A że na rynku jest od niedawna to nie jest aż tak bardzo spotykany. Na przykład Barletta Adamexa jest u mnie mega popularna i na każdym kroku widzę ;) Też ładny wózek, ale moja dobra znajoma go ma. Rodziła w sierpniu 2016 i wózek był 4 razy na reklamacji.. Więc nie zdecyduję już się na niego.
U nas w żłobku chlopiem ma wózek adamex (nie wiem jaki model) ale jak jest przodem do rodzica to chyba sie coś wygięło przu uzytku bo siedzenie jest pochyłe tak że dziecko zjeżdża...(jak zaczał przychodzić było normalnie w poziomie) wiec wydaje mi się że kiepska jakość wykonania...

Do góry