M
Mahoniowa
Gość
Mnie ucho zaczęło boleć. Znacie jakieś sposoby na ból ucha?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olejek kanforowy w koło ucha jeśli masz, a wiem że coś wkłada się do ucha ale na necie byś musiała poczytacMnie ucho zaczęło boleć. Znacie jakieś sposoby na ból ucha?
Mnie bolalo ucho i wyleczylam woda utleniona. Jak dla mnie mega nie mile uczucie ale pomoglo.Mnie ucho zaczęło boleć. Znacie jakieś sposoby na ból ucha?
Mi wczoraj 3 lekarzy powiedziało że jak coś pobolewa w podbrzuszu to z marszu brac nospę zalecają 1tab 3 razy dziennie w razie potrzeby maksymalnie 2tab.3 razy dziennieA nospe może brać normalnie nie szkodzi dziecku? Tak nie chce jechać nigdzie ,bo mam dziecko chore w domu. Już byłam dwa razy wc i dalej mnie boli i wzdęty
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak dwa razy próbowałam i bylm w WC,a brzuch dalej boli i wzdęty zobaczę jak po nospie, dopiero 10 min jak wzięłam po ile gdzie zaczyna działać 20min?Mi wczoraj 3 lekarzy powiedziało że jak coś pobolewa w podbrzuszu to z marszu brac nospę zalecają 1tab 3 razy dziennie w razie potrzeby maksymalnie 2tab.3 razy dziennie
Probowałaś czopek???