reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Jadę do piaseczna bo liczę na mniejsze obłożenie... karowa inflancka, żelazna... będą napewno tak samo zapchane...co prawda nie wiem czy mają tam patologie ciąży... maja napewno ginekologie i poloznictwo wiec wiedzą chyba co się z czym je...wrazie czego zdążę wrócić na madalinskiego jeszcze zanim dojdzie moja kolejka

Dziękuję kochane za wsparcie[emoji8]
Pocieszam się że tej krwi naprawdę niewiele ale stres jest ogromny! Staram się pozytywnie myśleć ale to nie jest łatwe!!!

reklama
Puki co ciąża kojarzy mi się że strachem i wieczną kontrolą bielizny.. Oby wszystko było u Was okej, i w szpitalu i na badaniach! Mam nadzieję, że ta panika już za jakiś czas minie i nie będziemy musiały się tym przejmować..
@madzialenka316 Super wieści! Który tydzień, że to już 8 cm?

Cześć wam. Jakoś nie mogę nigdy za wami nadarzyc. I tak co jakiś czas wchodzę Ale I tak nie zdolam wszystkiego przeczytać. Ja dziś po kolejnej wizycie. Już miałam normalne usg. Maleństwo lapalo się za główkę :-) ma już prawie 8 cm :-)

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji1] który tydz ,że takie duże?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Kotomiś pisałam Ci że to nie jest stanowisko z nhsu Każda położna i lekarz Ci powiedzą że nie powinno się pić tak jak w PL.To tylko niektóre kobiety próbują szukać usprawiedliwienia na swoje nałogi że niby odrobinka nie zaszkodzi.
Adeline chodziło mi o to że kobieta trochę wypiła w ciąży a jej dziecko dziwnie się zachowuje to nie i razu musi być wina alkoholu.
Nienawidzę takiego oceniania jak nie znamy dokładnie źródła problemòw.
Może dlatego że tyle razy w życiu już usłyszałam że autyzm mojej córki to pewnie moja wina.
Kotomiś tą wróżbę z obrączką się robi jak się ma już duży brzuch.Mi się sprawdziła w 2 ciążach.
Mnie głowa często bolała w ciążach a mam dziewczynki.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Puki co ciąża kojarzy mi się że strachem i wieczną kontrolą bielizny.. Oby wszystko było u Was okej, i w szpitalu i na badaniach! Mam nadzieję, że ta panika już za jakiś czas minie i nie będziemy musiały się tym przejmować..
@madzialenka316 Super wieści! Który tydzień, że to już 8 cm?
14 :-)

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry