reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Jadę do piaseczna bo liczę na mniejsze obłożenie... karowa inflancka, żelazna... będą napewno tak samo zapchane...co prawda nie wiem czy mają tam patologie ciąży... maja napewno ginekologie i poloznictwo wiec wiedzą chyba co się z czym je...wrazie czego zdążę wrócić na madalinskiego jeszcze zanim dojdzie moja kolejka

Dziękuję kochane za wsparcie[emoji8]
Pocieszam się że tej krwi naprawdę niewiele ale stres jest ogromny! Staram się pozytywnie myśleć ale to nie jest łatwe!!!

reklama
Puki co ciąża kojarzy mi się że strachem i wieczną kontrolą bielizny.. Oby wszystko było u Was okej, i w szpitalu i na badaniach! Mam nadzieję, że ta panika już za jakiś czas minie i nie będziemy musiały się tym przejmować..
@madzialenka316 Super wieści! Który tydzień, że to już 8 cm?

Cześć wam. Jakoś nie mogę nigdy za wami nadarzyc. I tak co jakiś czas wchodzę Ale I tak nie zdolam wszystkiego przeczytać. Ja dziś po kolejnej wizycie. Już miałam normalne usg. Maleństwo lapalo się za główkę :-) ma już prawie 8 cm :-)

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Super [emoji1] który tydz ,że takie duże?

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Kotomiś pisałam Ci że to nie jest stanowisko z nhsu Każda położna i lekarz Ci powiedzą że nie powinno się pić tak jak w PL.To tylko niektóre kobiety próbują szukać usprawiedliwienia na swoje nałogi że niby odrobinka nie zaszkodzi.
Adeline chodziło mi o to że kobieta trochę wypiła w ciąży a jej dziecko dziwnie się zachowuje to nie i razu musi być wina alkoholu.
Nienawidzę takiego oceniania jak nie znamy dokładnie źródła problemòw.
Może dlatego że tyle razy w życiu już usłyszałam że autyzm mojej córki to pewnie moja wina.
Kotomiś tą wróżbę z obrączką się robi jak się ma już duży brzuch.Mi się sprawdziła w 2 ciążach.
Mnie głowa często bolała w ciążach a mam dziewczynki.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Puki co ciąża kojarzy mi się że strachem i wieczną kontrolą bielizny.. Oby wszystko było u Was okej, i w szpitalu i na badaniach! Mam nadzieję, że ta panika już za jakiś czas minie i nie będziemy musiały się tym przejmować..
@madzialenka316 Super wieści! Który tydzień, że to już 8 cm?
14 :-)

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry