reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Eh... Nienawidze PUBLICZNEJ SŁUŻBY ZDROWIA!!! Pojechałyśmy na madalińskiego... przyjeła mnie na recepcji...przyszła położna z gabinetu i mówi "wie pani że będzie pani musiała długo czekać, bardzo długo. Już napewno nie na naszej zmianie Panią przyjmą" spoko...
Zarejestrowałam się poszłam pod gabinet... tam czarno od pacjętek i jedna od razu do mnie mówi" niech Pani odrazu jak może to jedzie gdzie indziej!!! Jeden pacjent na godzine!! Tam czeka pani od 12, także ja radzę Pani niech naprawde jedzie gdzie indziej"
Wiec nie wiem... jade jeszcze raz do enelmedu niech mnie inny gin zobaczy... może niech zajrzy do dzidziusia... jal coś pojadę do piaseczna a jak nie to jeszcze zdążę wrócić na madala...[emoji34]

reklama
@kurektyna spokojnie to napewno fałszywy alarm! Tak jak któraś pisała jesteśmy teraz bardzo ukrwione. Trzymamy kciuki i musi być dobrze [emoji8]

Ja właśnie jade na wizyte i jestem już zielona ze strachu ale nie mogę się doczekać jak zajrze do malucha! :D

p19uflw1jarcljhd.png

Ja nie pisałam,że ADHD jest od alkoholu tylko ,że FAS jest i że podobne objawy,bo dzieci są nadpobudliwe i nie rozumieją co robią w danej sytuacji,dopiero po fakcie dochodzi do nich jak coś zrobią,a wtedy nie trudno o krzywdę. A ADHD to są różne przyczyny masz rację

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Kiedys doświadczyłam właśnie podobnego zachowania o którym piszesz, jeździlam z pracy do domu dziecka w odwiedziny, urozmaicić im. czas itp i tam był chłopiec, którego matka pila w ciąży, on nawet urodził sie z jakimś stężeniem %%, jak przyjechaliśmy pierwszy raz chował sie za szafę , i tylko wyzywał nas, przeklinał ze po ch...tu przyjechaliśmy itp Miał moze 6 lat,moze 7. Ale po pewnym czasie, podchodził bliżej i bliżej, zaczął rozmawiać, był nadpobudliwy ale juz chętny do zabawy, zainteresowany.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@kurektyna A byłaś na patologii ciąży? O ile masz taki oddział u siebie.. Bo jak u mnie coś się działo wcześniej to od razu jechałam na izbę przyjęć na patologię i tam mnie przyjmowali..

Kiedys doświadczyłam właśnie podobnego zachowania o którym piszesz, jeździlam z pracy do domu dziecka w odwiedziny, urozmaicić im. czas itp i tam był chłopiec, którego matka pila w ciąży, on nawet urodził sie z jakimś stężeniem %%, jak przyjechaliśmy pierwszy raz chował sie za szafę , i tylko wyzywał nas, przeklinał ze po ch...tu przyjechaliśmy itp Miał moze 6 lat,moze 7. Ale po pewnym czasie, podchodził bliżej i bliżej, zaczął rozmawiać, był nadpobudliwy ale juz chętny do zabawy, zainteresowany.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Masakra to co opowiadasz

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie godzina poślizgu...

Co do alkoholu ja też uważam że nie ma nie szkodzacej ilości. I jak już wiedziałam że się staraliśmy to nic nie piłam. Nie jest to dla mnie akurat żadne wyrzeczenie, lampka wina czy piwo to nie jest dla mnie coś dla czego warto ryzykować. Już mi bardziej szkoda że nie mogę zjeść sera pleśniowego :D

p19uflw1jarcljhd.png

U mnie godzina poślizgu...

Co do alkoholu ja też uważam że nie ma nie szkodzacej ilości. I jak już wiedziałam że się staraliśmy to nic nie piłam. Nie jest to dla mnie akurat żadne wyrzeczenie, lampka wina czy piwo to nie jest dla mnie coś dla czego warto ryzykować. Już mi bardziej szkoda że nie mogę zjeść sera pleśniowego :D

p19uflw1jarcljhd.png
Ja mam na 17.30

reklama
@Kuraktyna masakra z tym szpitalem :/ ja nie mogę narzekać bo od razu po przyjeciu na izbie zawiezli mnie na ginekologie i tam może czekałam z 15min na badanie...może rzeczywiście jedź gdzieś indziej? Albo zadzw do tego elmedu czy zrobią Ci usg

p19uflw1jarcljhd.png

Do góry