dzasta.o
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może nospę weź, jan na gazy i wdęcia biorę a w ciąży też możnaOlciaj tak bardzo mi przykro!!! Tak dużo ostatnio złych informacji!!! I w sercu niepokój!
Kochana bądź silna! Wiem że zadne słowa nie ukoją Twojego bólu! Ale myslami jestem z Toba!
Dziś czuję się fatalnie! Nie wiem czy jakiś rota(w żłobku ostatnio grasował) czy poprostu moj organizm ma jakieś odchyły...
Boli mnie brzuch jezdzi mi po flakach czuję się caluśka nagazowana i nie mogę się załatwić(już nawet posiłkowałam się czopkiem glicerynowym)
Mało tego te pierdzielone gazy siedzą mi w dole brzucha i mimo że czuję że to gazy bo się przemieszczają i czuję napór na odbyt(sory za takie szczegóły)to po ostatnich złych informacjach od dziewczyn, boję się ze od środy mogło się cos wydarzyć...
Wracam zaraz od rodziców biorę kapiel (przydałby się taka gorąca) a potem lulku jak jutro będę się zle czuła to pojadę na jakiś dyżur...
Tylko nie kurczak z KFC...
Oni mają specjalnie modyfikowane genetycznie kury które mają 4 nogi żeby im się bardziej opłacało.
Od kiedy przeczytałam o tym to nigdy nie ruszyłam nic z KFC i nie rusze...
już wolę tego McDonalda... O nim przynajmniej nie słyszałam żadnych skandali.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Można - ja na wizycie w poniedziałek u gina pytałam bo też mi wyskoczyła powiedział że wszystko działające miejscowo możnaKurde jeszcze opryszczka mi wyskakuje dziewczyny ratujcie co na to w domu mam tylko plastry compeed wie któraś czy można używać?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
O dzięki za radę nie pomyślałam! Zaraz sobię łyknę, bo napewno mam bo espumisan jakoś na mnie nie chce działać a też jest bezpieczny w ciąży...Może nospę weź, jan na gazy i wdęcia biorę a w ciąży też można