Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wd40 lub terpentyna. Jedyne opcje na żywice. Mozna próbować spirytusem ale słabiej.
Mi wlosy czesciej sie teraz przetłuszczają i to jedyna w nich zmiana. A paznokci nie maluje bo sie posypały... Strasznie mi pękają i są rozdwojone
Ymm fryty... Narobiłyscie smaka. Ja dziś całe przedpołudnie spędziłam u koleżanki dawno nie widzianej i objadałyśmy się smakowymi sernikami. Mniami...
@annatryb ja po duphastonie tez jakos nieciekawie sie czułam.. Mdlosci jak mdlosci ale straszne wzdęcia miałam, aż brzuch mnie nieraz bolaal od kiedy przeszłam na luteine to wzdęcia naprawde występują sporadycznie...
Narobiłyście mi smaku i też zrobiłam pizzę, na deser kopiec kreta
W końcu coś co zaczęło mi smakować Z resztą już chyba wiem co nasiliło u mnie mdłości, wydaje mi się, że to przez Duphaston, który babeczka dała mi profilaktycznie, odkąd zaczęłam go brać było mi ciągle nie dobrze. 2 dni temu skończyłam go brać i jest jakby lepiej już od południa
Ja nadal robię hybrydy, ale jak je ściągam to daję na dzień lub dwa trochę odpocząć paznokciom
Rany jak dawno nie jadłam kopca a taki z pudełka? Czy jakoś robisz po swojemu?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom