reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej u mnie dzis pizza na obiad hihi , ale zeby nie bylo to zachciewajka mojej najstarszej i sama 4 pizze robi, ale chetnie podepne sie pod przepis na ciasto, moze jeszcze lepsza bedzie ;-)

U mnie wlosy tak jak przed ciaza tylko ja ciagle biore witaminy, bo najpierw mala karmilam, potem starania takze ida ciagiem ;-)

Ja tez mam pierta okropnego przed wizyta, a to jeszcze, albo juz dwa dni zostaly .
Dzis troche poszalalam ze sprzataniem i cos nie bardzo sie czuje :-/ , jeszczem musze klatke schodowa sprzatnac, ale dzis nie dam rady, zrobie to jutro plus sterta prasowania :p

Milego weekendu :-*

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja staram się nie schizować bo nie mam takich możliwości w podglądaniu dzidzi jak Wy.Zresztą u mnie tak strach jest większy co do badań prenatalnych niż do tego że mogę nie donosić ciąży.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewuszki a malujecie paznokcie? Ja w tej ciąży jeszcze się nie odwazylam... W poprzedniej malowalam i ciaza obumarla, a ja ciągle szukalam przyczyny mimo ze jej nigdy nie znajdę..i teraz się balam.. Ale juz w sumie najgorsze minelo..sama nie wiem..

Mnie dzis naszlo na frytki...mmmm.. Ale nie byle jakie:) same z Hanka z ziemniaków zrobilysny..sto lat takich nie jadłam:) (mala jeszcze nigdy!).. Byly przepyszne i aż żal ze więcej nie zmiescilam...:)

Ja właśnie też pomalowalam.
Kurde no bez przesady.
Co prawda żelowe musiałam zdjąć w 5 tyg bo potwornie mi przeszkadzały...jakbym kamienie miała.
Włosów nie farbuję bo po prostu mam naturalne swoje.

Naleśniki też bym zjadła

Ja robiłam sobie hybrydy i przed testowaniem ściągnęłam i stwierdziłam, że niech odpoczną i trochę sie zregenerują i teraz jakoś mam stracha zrobić, no nie wiem...

Takie swojskie frytki najlepsze haps haps. Pamqsku ile lat ma Twoja Hanka. Moja w lutym 3 skończy :)

reklama
Do góry