reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@Adeline89 ja w żadnej ciąży nie zauważyłam, żeby wypadały mi bardziej. Ale za to po ciąży to masakra :/ dobrze, że mam ich dużo to nie wyłysiałam :p
@myycha dlatego pisałam, że ja się na chustach i nosidłach nie znam. Jedyną rzecz którą wiem, że broń boże żadnych wisiadeł. I na tym moja wiedza się kończy :D

Witajcie :-) u mnie wlosy garściami wypadaly- ale po ciąży, teraz jest poki co w normie. Dolegliwosci nadal sa, i mdlosci i bol piersi... ale tez mam chwile strachu, a potem zlosci, ze kobiety nie powinny miec ani problemu z zajsciem w ciaze ani jej utrzymaniem! Za duzo przechodzimy w tym naszym kobiecym zyciu

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Z cycichami mam różnie... Jednego dnia nic drugiegi sutki bola a trzeciego tylko czuję ciężar jak ide po schodach. Chyba kazda z nas ma w jakims stopniu paranoje...

Co do włosów u mnie tonami lecialy i leca ale jamam grube długie i duuuuuzo. Ale ja ciagle mam je w koka wiec moze wydaje mi się ze moze wypadac w normie :)
No u mnie też różnie z ciciuchami ale w zasadzie już nie bolą, wieczorem po całym dniu łażenia to owszem ale oczywiście paranoja obecna ;) pocieszam się bo przecież miałam 5dni temu wizytę i nastepna za 8dni więc czekam z niecierpliwością :) niestety tak to już chyba będzie u nas wygladało że strach nas nie opuści do sierpnia :) cieszę się każdym dniem tej ciąży ale lęk jest

Ja w tym tyg obciełam włosy, tzn ciocia mi obcieła bo miałam strasznie suche i non stop się kołtuniły [emoji35] więc z włosów do prawie pasa zrobiły mi się do ramion ;) fryzura na brzydką gimnazjalistke [emoji23] [emoji23] [emoji23] ale przynajmniej jest mi wygodnie ;)

p19uflw1vekq68fq.png

Dzień Dobry kobietki
Mi włosy też jakoś specjalnie nie wypadają. Liczyłam że troszkę mniej będą się przetluszczaly...ale póki co bez zmian.

Powiem Wam że ja też mam jakoś pietra Przed wizytami w tym tygodniu. ..jakoś w poprzednich ciążach było to dla mnie normalne że miesiąc się czeka. Teraz kiedy śledzę forum i widzę Wasze przykre przejścia to mnie ogarnia niepokój.
Ehh te hormony.

Emikaa podeślę jak mąż z pracy wróci bo on już ten przepis ma w głowie.
Ja też uwielbiam pizzę.
U nas nie ma tego że ciężarne mają gdzieś pierwszeństwo a szkoda.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry