reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A u mnie dzisiaj synek rozciął sobie głowę lekko :( Siedział przy stole na krześle, a właściwe to klęczał i chciał usiąść, ale pupka mu się zsunęła i spadł do tyłu na kaloryfer. Ryk jak stąd do Giżycka. Gorzej, że w ogóle nie może leżeć na plecach, bo go tak boli. Tak się zestresowałam, że mnie do tej pory brzuch boli :(

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie dzisiaj synek rozciął sobie głowę lekko :( Siedział przy stole na krześle, a właściwe to klęczał i chciał usiąść, ale pupka mu się zsunęła i spadł do tyłu na kaloryfer. Ryk jak stąd do Giżycka. Gorzej, że w ogóle nie może leżeć na plecach, bo go tak boli. Tak się zestresowałam, że mnie do tej pory brzuch boli :(

Biedny :( obserwujcie go czy jakiegoś wstrząśnienia nie ma....

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My też byliśmy na sankach. Dupska nam wymarzły. Młoda po pół h to fioletowe poliki miała. Zimno.

@emikaa będzie dobrze! Głowa do góry!

@ratatujek mi też przepisala rodzinna duomox wiec jest bezpieczny. Tyle że mi wychodziły straszne badania moczu (leukocyty i bakterie) na samym początku ciąży. Co się okazało laboratorium spieprzyło aż 2 badania! Nie mogłam uwierzyć że mam brać antybiotyki na takim etapie i badałam się jeszcze dwa razy gdzie indziej i wyniki ok były....masakra teraz nie wiem gdzie się badać.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Adeline dokładnie.Poza tym am takie wrażenie że dobra tu Ci materiał genetyczny odpowiednio wyselekcjonują a co z cechami charakteru przecież o tym też decydują geny.Oby z takich selekcji nie wyszli mało empatyczni i niewrażliwi ludzie.
U mnie na kolację pizza i o dziwo zjadłam całą bo obiad cały zwróciłam niestety....taki mam dziś dzień.
U nas zawsze nawet badanie na grupę krwi powtarzają przy każdej ciąży.A to bezsens przecież bo grupa krwi Ci się nie zmieni wiadomo że hiv czy toxo zawsze możesz złapać.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzisiaj sniadanie zwrocilam, a takie bylo dobre. :o
Mial byc spacer, byla drzemka.
Ja wizyte mam we wtorek, to bedzie pierwsza wizyta szczegolowa, z zalozeniem karty itd. Mam nadzieje, ze jest wszystko ok i antybiotyk ktory biore na pecherz nie zaszkodzil..

Polecicie jakis wciagajacy serial na te dlugie, nudne wieczory? Tylko cos co zainteresuje tez faceta, bez babskich melodramatow. :)

ckaiskjo61tpn0j8.png

Z tym sikaniem nie ma żartów. Na dodatek sex o bakterie od partnera mogą przenikać i nasilać infekcje. Nasza zmieniona flora. No i temperatura na dworzu masakra. Ja od razu sikam x2 więcej jak mi zimno w nogi.
MONURAL to tez jest antybiotyk ale pijesz go raz na noc i na drugi dzien kest lepiej (ale nie można w nocy sikać...zeby lek zadziałał) a tabletki niszczą żołądek do tego i trzeba brać osłonowe.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Szymek zasnął w 5 minut, a zwykle zasypia w prawie godzinę... Mam nadzieję, że to nie jest zły znak.
Ja dzisiaj sniadanie zwrocilam, a takie bylo dobre. :o
Mial byc spacer, byla drzemka.
Ja wizyte mam we wtorek, to bedzie pierwsza wizyta szczegolowa, z zalozeniem karty itd. Mam nadzieje, ze jest wszystko ok i antybiotyk ktory biore na pecherz nie zaszkodzil..

Polecicie jakis wciagajacy serial na te dlugie, nudne wieczory? Tylko cos co zainteresuje tez faceta, bez babskich melodramatow. :)

ckaiskjo61tpn0j8.png
Co do serialu: my z mężem oglądamy prawie co wieczór (bo nas tak wciągnął) Supernatural. Trochę straszne, ale ja zamykam oczy jak są bardziej drastyczne sceny ;)

Do góry