reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Tak piszecie o tych super sprzętach u ginekologów, że szybko potrafią rozpoznać płeć... A moja gin to spojrzy na kobietę i powie co będzie :laugh2:. Autentycznie. Mówi, że nie wie jak to robi, ale jej się sprawdza jakieś 90% proroctw. U mnie na drugich wizytach stwierdziła, że jej na chłopaka wyglądam. I dwóch synów mam :blink: Chyba, że to czarownica i zaklina rzeczywistość :rofl2:.

Czemu Wy tyle o jedzeniu piszecie. Ja wieczorem Was nadrabiam, wykąpana, z umytymi zębami, a tu czytam o smakołykach i zaczyna ssać w żołądku... No słowo daję będę musiała wstać na kanapkę.

Alex, super ze masz same dobre wieści. Boże, 2,5cm to już takie duże Dzieciątko, nie żadna fasolka :blink:. Ale super.

Ja jutro mam wizytę o 10:20. Witka udało mi się wcisnąć teściowej. Aż mi go żal :-( :( I jej też :-p. Bo się będzie strasznie darł, pewnie przez cały czas jak mnie nie będzie. No chyba, że padnie w końcu i zaśnie ze zmęczenia :laugh2:. Słowo daję, zazdroszczę wszystkim kobietom, które mają cygańskie dzieci. Ja zniknę za rogiem w mieszkaniu i juz jest lament...

reklama
Kurektyna, a to przepraszam, coś pomyliłam, że z DE jesteś :-p. No to ambitne plany. Ale w sumie wcale Ci się nie dziwię. Jak sobie przypomnę jak się z paniami Tymka w żłobku żegnaliśmy ze łzami w oczach... Wiadomo, że się przywiązują. A w żłobku to jeszcze takie tulistworki małe, lgną do pań, to tym bardziej.

Z tymi suwaczkami to jakieś ogólne jaja są. Bo raz pokazują dobrze raz wstecz. Mnie się wydaje, że to kwestia ciasteczek. Jak napiszę posta to pokazuje się pod nim odliczanie sprzed kilku dni. Ale już jak odświeżę stronę to wskakuje aktualne. Tak samo jak Wy piszecie, że się Wam zatrzymał suwaczek, to ja widzę aktualny :-)

Kurektyna ja też chcę pracować do czerwca jak dam radę.
Ja też w tej ciąży póki co nawet katarku nie złapałam.
Dzag82 super taka lekarka.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

A ja musialam zostawic moich niemalych juz podopiecznych :-) akurat teraz mam bardzo trudna klase i za bardzo musialabym ryzykowac :-( strasznie mi ich brak

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry