Nie macie litości... Ponad 20 stron od nocy... Przepraszam, jeśli pomylę co komu odpisuję
Atfk pisze:
Kobietki głupie pytanie. ..jak jestem w 9t 6d to jestem w 9 czy 10 tyg??
Jak masz 9+6 to jesteś w 10-tym tygodniu ciąży. To dokładnie tak jak z latami. Jak masz 29 lat i 4 miesiące to jesteś w swoim 30-tym roku życia, a nie 29-tym.
Adeline, inhalacje z soli fizjologicznej zawsze są wskazane na katar, dla każdego. Skoro robi się je niemowlętom to i ciężarnej nie szkodzi :-)
Anntryb, no co za wiadomość!!!! Ale numer. Gratuluję podwójnie.
Wiecie co, a ja się zastanawiałam przez ostatnie kilka dni jak to możliwe, że jest nas tu tyle i żadnych bliźniaków nie ma? No to już są
Emily0308, witaj. Tym razem na pewno będzie wszystko ok.:-) Dbaj o siebie.
Nusia pisze:
ja dopiero 24.01 ciekawe czy moja gin mi zrobi prenatalne ostatnio ona robila przy tamtej dwojce
Jeśli jesteś umówiona na zwykłą wizytę to nie sądzę. USG genetyczne (czyli te badanie prenatalne) to impreza na 40 minut do godziny, zależy jak idzie mierzenie wszystkiego. Na takie badania się osobno umawia.
Kurektyna, w szoku jestem, żeś taka twardzielka i nie jesteś jeszcze na zwolnieniu pracując w żłobku... W PL to by Ci lekarz od razu zwolnienie wciskał. Raz, że choroby w kółko, a dwa, że jednak maluchy się dźwiga często...
O rany, jeszcze 9 stron, ale już mi woda w wannie wystygła, wiec robie przerwę