reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@aga,b kochana to weź dziewczyny zaproś te z fb też na bb ;)

@Truskaweczka2017 nie zostawimy :*

@madzialenka316 super :)

@Olkaa93 mnie nie raz też tak ciągnie

@luska1979 ja z synem to w ogóle nie miałam objawów ciąży teraz też jakbym nie była gdyby nie czasem te piersi i raz na jakiś czas mdłości, ale to i bez ciąży nie raz mi bywało nie dobrze [emoji14]

@ratatujek drugi zaczyna się od 13 tyg ;)

@za_necia11 jedyna rzecz której nie lubię pomidory i wszystko co z nimi [emoji14] jeśli już jem zupę pomidorową to dodaje do talerza dużo śmietany, sam pomidor mnie cofa zwymiotowałabym mam jakieś uczulenie na nie , aż mnie trzęsie :p
Adeline89 to jest po prostu propozycja dla tych które by chciały. One też są na innych forach wiec jeśli będą chciały to.na bb tez będą pisały. Z sierpnowkami 2016 piszemy na fb do tej pory.

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

reklama
Adeline ja bym za pomidory sie dała pokroić. Zupa sok do kanapki gołąbki w sosie , uwielbiam [emoji13]
Jak sie zgłoszę na fb (nie nie zostawię was) to bedzie widać na głównej stronie fb? Nie? Nie chce Zeby mama widziała [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A jak ta grupa się nazywa? bo ja widzę tylko: sierpniowe mamusie 2017. to ta?
Ja uwielbiam pomidory ale soku pomidorowego bym nie tknęła :p za zupą pomidorową też nie przepadam

reklama
No wlasnie dziewczyny jak to jest z ta ciąża po ciazy?
Dlaczego można zajść w cykl po a po poronieniu/przedwczesnym porodzie trzeba czekać 6 miesięcy aby wszystko sie za goilo ? Nurtuje mnie to pytanie juz od dawna

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mi lekarz nie kazal czekac - po poronieniu mialam tylko jedną miesiączkę. Wiem ze zabiegu łyzeczkowania trzeba czekac az sie wszystko pogoi- ja poroniłam w domu bez zabiegu.

Do góry