reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ale dzisiaj grzesze... pozwolilam sobie na zupke chińska i swierzy sok z pomaranczy. Musialam tak slinotok mialam ze matko boska

reklama
Ja miałam dziś wizytę u położnej no i termin wychodzi jednak na 20 sierpnia więc możliwe że nawet we wrześniu urodzę.Krew mi pobrała.Zawiadomienie o usg dostanę do domu i tyle chyba w temacie.Zgodziłam się na badania prenatalne chociaż wyniki ich mogą być nie adekwatne z powodu mojego problemu genetycznego.Ale zawsze zostaje konsultacja z genetykami.Mam 37 lat więc napewno jestem już w grupie ryzyka choć dziś nawet 20tki rodzą dzieci z chorobami genetycznymi.
Mnie tylko odpycha od mięsa i kiełbas a tak to słodycze też mi smakują identycznie miałam w pierwszej ciąży.Dziś kilka razy wymiotowałam ble ble i nie umiałam odespać nocki a kolejna przede mną.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@Tyllkaaa no sok z pomarańczy to chyba nie grzech ...
@Adeline89 50 jest niski cukier ... Idź koniecznie do lekarza. Ale zeby dzieciak nie jadł słodyczy? Moze ma cos z układem pokarmowym ze go odrzuca.
@Mahoniowa hormony... [emoji4]
@kolis clotrimazol jest dozwolony w ciazy, masz infekcje wew czy zew ?
Bardzo łatwo złapać infekcje w czasie ciazy bo spada pH, duzo bardziej niebezpieczna jest inflacja dla ciazy niz ta maść
@Kasku2012 chodziło nam o legendę która dostałaś z lab a nie z internetu
A ja juz oczywiście po drzemce mam troche energii na kolejne godziny [emoji13] suszy mnie okropnie [emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@luska1979 kobiety w ciazy nie powinny pracować na nocna zmianę , nie możesz porozmawiać z pracodawca aby zmienił Ci tryb pracy?
Pracodawca ma obowiązek zapewnić Ci bezpieczny wymiar godzin i miejsce pracy, jeśli tego noe moze spełnić musi płacić ci 100% twojej stawki za Twoje siedzenie w domu [emoji4] nie wiem ile lat jestes w uk i czy o tym wiesz ??

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry