Proszęmasz wynik pokaż legende , bo co miejsce to inaczej
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Proszęmasz wynik pokaż legende , bo co miejsce to inaczej
Mam pytanie w trzecim tygodniu robiłam wynik beta hcg i wyszedł 86,6 a w zakresie dla 3-go tygodnia górna granica to 71- w moim labie. Czy może to oznaczać ciązę mnogą?masz wynik pokaż legende , bo co miejsce to inaczej
O mamooo ja sie bardziej martwilam ze to za maloo
Mam pytanie w trzecim tygodniu robiłam wynik beta hcg i wyszedł 86,6 a w zakresie dla 3-go tygodnia górna granica to 71- w moim labie. Czy może to oznaczać ciązę mnogą?
O mamooo ja sie bardziej martwilam ze to za maloo
No wlasnie nie wiem;/ 13,130 taki wynikHmm , a moze ja zle odczytałam :/ ze to 13 tys ? Wynik?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja też moment i smalec mam :/Macie problem z przetłuszczającymi się włosami? Ja po niecałych 24 h od umycia mam tak jakby mi ktoś olej na głowę wylał. Normalnie myłam co 2-gi dzień.
No wlasnie nie wiem;/ 13,130 taki wynik