reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
1482147280-1d1mld.jpeg

Wszystko wporzadku. 8 tydzień.
Następna wiZyta 2.01

Napisane na G620S-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
mam nadzieję,że w środę to samo zobaczę :)

reklama
@Aluska22 wydaje mi sie ze musiałabyś mieć wyjątkowego pecha żeby przyszła kontrola... teraz okres świąteczny... komu by sie chciało , ja nigdy czegoś takiego nie doświadczyłam a prawie cała pierwsza ciąże przesiedziałam na l4 , przed poronieniem i po tez jakiś czas... zawsze możesz powiedzieć ze do apteki pojechałaś czy cus :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny może wy się trochę znacie. Na zwolnieniu mam wpisane o20 czyli krwawienie we wczesnej ciąży i kod 1b czyli ciężarna leżąca. Do 29.12 i co teraz jak chce na święta pojechać do mojego P 100km od miejsca zameldowania? Jak będzie kontrola to mam lipe? Kto powiedział że muszę mieszkać tam gdzie mam meldunek? Bo juz nie wiem czy ryzykować wyjazd chociaż to święta to może nie przyjdą i tylko 12 dni zwolnienia to może nie będą mnie kontrolować co? A lekarz powiedział ze mam odpoczywać tylko nie mówił ze musowo leżeć a baba w sekretariacie wpisala ze leżąca :/

raczej nie sprawdzą, ale w sumie jak musisz leżeć to powinnaś, ja z synem miałam nakaz tylko wstawania do wc :/ inaczej brzuch się stawiał. Zawsze możesz coś wymyślić i ci nie udowodnia.

Ustawiłam sobie w końcu suwaczek. @Adeline89 my chyba jesteśmy na podobnym etapie, chociaż z OM chyba cykle innej długości.
Mam wrażenie że moje ciało oswoiło się już trochę i jak pilnuję jedzenia regularnie to nie jest najgorzej.
U mnie musiałam stanik zmienić 3 dni po terminie @ która nie przyszła, mama małe piersi ale myślałam że wybuchną, no i żyłki są. Czasami nie wiem jak się do snu ułożyć, a co dopiero potem jak będzie mleczko ;) w poprzedniej ciąży obiecywałam sobie że jak urodze to się wyśpię na brzuchu :D ale się myliłam!

reklama
Tak się cieszyłam, że objawy jeszcze nie nadeszły, a ostatnia noc była dla mnie straszna, okropny ból głowy i wymiotowanie dosłownie wszystkim. Dzisiaj jest już lepiej ale czuję, że wciskam jedzenie na siłę :( Nie polecam, to chyba gorsze od kaca :D
Cieszę się, że macie już pierwsze fotki, ja również czekam do stycznia na USG :)

Do góry