MamaT
Fanka BB :)
@madzialenka316 trzymam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet nie nastawialam się że zobaczę serduszko. A jak doktorka powiedziała że jest to byłam w szoku totalnym że aż się poplakalam ☺ Tobie też życzę serduszka
Może dlatego że owulacja była bardzo wcześnie. Miałam ja dosłownie dwa dni po skończeniu @. Dziwny był ten miesiąc.. ale najważniejsze że się udało@Ruda23 to szybko u mnie nic widać nie było prócz pechrzyka z cialkiem żółtym
HA HA HA You make ma day moje też 3cia ciąża tzn w sumie 5 aleee tylko przy tych dwóch co zakończyły się szczęśliwym rozwiązaniem miałam żyły@Tyllkaaa mi nie pociemnialy ani nie mam zylek ale to 3 ciaza wiec moje cycki dopiero teraz są fajne a nie naleśniki
Dziekuje byle do jutra :-) :-*Ale naskrobałyście tych stron. Przeczytałam wszystko ale pewnie połowę pominę
@Tyllkaaa na pewno jutro na wizycie zobaczysz pięknie bijące serduszko
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i czekam na wieści
@Adeline89 masz moje błogosławieństwo odnośnie nowego wątku zakładaj go jako pomysłodawczyni swoją drogą super pomysł bo wszystko będziemy miały w jednym miejscu
A Ty @za_necia11 miałaś zakładać wątek odnośnie naszych przeczuć względem płci
Mi piersi nie urosły w żadnej ciąży i uwolewam nad tym bo zawsze miałam małe :/ w pierwszej ciąży i teraz stały się tylko odrobinę pełniejsze i bolą. Mam nadzieję, że to dobry znak bo w drugiej ciąży tego nie miałam i straciłam córeczkę.
U mnie masakra. Od dwóch dni prawie nic nie jem, czuję obrzydzenie do jedzenia :/ tak to chyba jeszcze nie miałam