reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@luska1979 ja z synem miałam same syfy , a niby córka zabiera urodę , mój mama miała tez nas dwie i mówi ze kazda ciąża inna była. Ja do porodu byłam wielka, baby sie dziwiły jak sie ogoliłam w miejscach intymnych i ogólnie myśleli ze dwojaczki beda
Może te syfy to tym razem też na synka.Mąż by bardzo chciał synka.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Moj synek jest i byl bardzo grzeczny dlatego tak szybko chcialam drugie:) nigdy nie zalowalam dzieci sie uuuwielbiaja :) az milo patrzec owszem tluka sie tak samo bedziesz zadowolona ze tak postanowilas :)
Najlepiej to zdecydować się na jedno za drugim.Tak łatwiej.Pomiędzy moimi córkami są tylko 22 m.

@kasiaw510 jesteś we wczesnej ciąży ja pierwsze hcg miałam 81 po 3 dniach 540 kolejne po tygodniu ponad 8 tys a w ten poniedziałek ponad 450 tys wiec się nie za łamuj lekarz na pewno będzie kazał ci w poniedziałek powtórzyć badania

@Nusia123 @o.paulina w ciąży też jest okazja żeby się zdrowo odżywiać i mało przytyć, a przy karmieniu zrzucić , ale to też trzeba mieć silną wolę, ja z synem to jadłam jak prosiak [emoji14] zajadałam stres , brzuch był jak śmietnik, oczywiście jadłam zdrowo, ale chyba * 3 [emoji14] , a mówią,że nawet za dwóch się nie je tylko normalnie ;)

Fajnie by było mieć dla odmiany coś innego :) ale najważniejsze żeby było zdrowe tego najbardziej się zawsze boję tyle się ogląda i słyszy o tych chorych dzieciach, ja to jak oglądam takie coś wyję jak bóbr.

W ciąży można pić chyba kawe inke?

A u was dziewczyny jak mieszkacie sami z teściami ? Ja odkąd pobrałam mieszkałam miesiąc z teściami, później kupiłam na wiosce poddasze w domu wielorodzinnym, ale tam takie patologie mieszkały matka miała 5 dzieci chlała , facetów sprowadzała te dzieci biegały po nocach szok. Do roku sprzedałam i zaczeliśmy robić z budynku gospodarczego, który stał na jednych z działek które przepisali na teściowe , mieszkamy tu i robimy dobudówkę 80m2 ,łącznie bez poddasza, bo go nie robimy będziemy mieć 160m 2 na parterze, na razie mury stoją, strop zalany i czekamy ,aż znów będzie kasa, póki co nie pchamy się w kredyty, dlatego dopiero teraz zdecydowałam się na drugie dziecko , bo chciałam skończyć budowę, ale stwierdziłam ,że za nim ją skończę to może być za późno na dziecko, bo zawsze jest jakieś "ale" i nie odpowiedni czas i później bym żałowała, bo to różnie może być, a ja wiem co przeszłam starając się o pierwsze i ,że to może troszkę potrwać
Moi teście są w PL.Tzn.tylko teściowa bo teściu już nie żyje.

@kasiaw510 jesteś we wczesnej ciąży ja pierwsze hcg miałam 81 po 3 dniach 540 kolejne po tygodniu ponad 8 tys a w ten poniedziałek ponad 450 tys wiec się nie za łamuj lekarz na pewno będzie kazał ci w poniedziałek powtórzyć badania
Dziekuje za pocieszenie :) w pon na pewno pojde powtorzyc. Mam nadzieje ze bedzie dobrze. A jak Twoj wynik wpisywal sie do dolaczonej legendy? Tez byl poza ramami ten pierwszy?

Twój jest w normie między 1 a 10 tyg. Mój wypadałoby na 2-3 tydz. Moja gin powiedziała ze ciaza wczesna i jak hcg jest powyżej 5 to oznacza że jest

reklama
Martwi mnie tylko to ze wedlug legendy ktora dostalam z laboratorium to sie nie mieszcze podanych przedzialach. Mi podali od 1-10 tyg od 201 do... No ale chyba nie bede sie martwila na zapas bo to jeszcze gorzej. Powtorze bhcg i zobaczymy czy wzrosnie

Do góry