za_necia11
Fanka BB :)
@Truskaweczka2017 nie pogardziła bym ogórkowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Imbir cofa mnie do wc jakiś horror się robić zaczyna@zorrina herbatka z imbirem :*
Pewnie tak ale sam zapach imbiru odwraca mi żołądek na drugą stronę . Nie sądziłam że ciąża może być choroba haha a jednak może. Będę u gina poproszę go o tablety@zorrina mnie tez ale uwierz ze pomaga... pije na silę. są tez tabletki prevomit. moje byly wazne niestety 11.2016 i musialam wyrzucic ;( a tu w uk nie dostane
Z tego wyniku wychodzi 5 tydzień jeśli dobrze kojarzę. Ewentualnie początek 6 tygodnia. GratulacjeWitam mam pytanko nie mogę się połapać w teście z krwi na hcg czy ktoś mi pomoże? który to tydzień ?? ostatnią miesiączkę miałam 1 listopada dwa testy ciążowe pozytywne a test z krwi wynik >1500.00 mUl/ml dla wartości referncyjnych 0.00 - 2.00 mUl/ ml - wiem w internecie są podane przedziały ale dla mnie to czarna magia :/