reklama
Truskaweczka2017
Moderatorka
Katy83
Zaangażowana w BB
A już myślałam, że tylko ja mam takie "chore" myśli...Asieńka, Adeline trzymam kciuki i dajcie znać koniecznie! :*
Ja całą noc miałam koszmary na temat wizyty u ginekologa, że serduszko nie bije albo że jajo puste [emoji24] [emoji33] [emoji27] boshh nie wiem jak wytrzymam do poniedziałku :/
Musimy dziewczyny nauczyć się myśleć pozytywnie i wierzyć, że wszystko będzie ok <3
Witam was ja wczoraj zrobilam test i dzis drugi jasne kreseczki ale sa to mje trzecie malenstwo
Gratuluję :*
Aha jesli sie potwierdzi to na 16 sierpnia
Ja mam na 13 sierpnia wg kalkulatora, ale wg usg możemy mieć bardzo podobny termin. Kiedy miałaś OM?
Hej. Chcialam do Was dołączyć. Wiem od paru dni. Robiłam beta hcg. Jestem w 4T3d. Strasznie się denerwuje ponieważ jestem po poronieniu... poronilam na początku września w 6 tygodniu...boję się że to się powtórzy. Wizytę u gina mam na 16.12.
Witaj i rozgość się Gratuluję dwóch kreseczek, Tym razem będziesz wszystko dobrze! Też jestem w 4T3d, ale wizytę mam dopiero na 3 stycznia :/ Chyba zwariuję... Trzymam kciuki za Twoją wizytę ! Na kiedy masz termin?
Ja już po wizycie. Wczesna ciąża, ale jest. Za 2 tyg.mam znowu termin - 22.12
Super serduszko biło? W którym tygodniu jesteś?
Ja wczoraj życzyłam Wam zdrówka, a wieczorem i mnie rozłożyło. Gardło całe zawalone i opuchnięte Dobrze, że dziś wolne to mogę poleżeć trochę pod kocem z ciepłą herbaką z miodem i cytryną.
@Mitka89 dziękuję za słowa otuchy. Według OM termin wychodzi mi na 13 sierpnia. Zobaczymy co powie lekarz na wizycie... póki co jestem na zwolnieniu od lekarza rodzinnego ponieważ pracuję w sklepie i jest to ciężka praca. A nie chciałam ryzykować po tym co przeszłam... do wizyty u ginekologa jeszcze półtorej tygodnia...a czas się dłuży jak nie wiem co
@Truskaweczka2017
Mam nadzieję że będzie tak jak piszesz :* i życzę Ci tego samego. Tyle wycierpialysmy że teraz już musi być dobrze i tak staram się myśleć.
Mam nadzieję że będzie tak jak piszesz :* i życzę Ci tego samego. Tyle wycierpialysmy że teraz już musi być dobrze i tak staram się myśleć.
@Mitka89 dziękuję za słowa otuchy. Według OM termin wychodzi mi na 13 sierpnia. Zobaczymy co powie lekarz na wizycie... póki co jestem na zwolnieniu od lekarza rodzinnego ponieważ pracuję w sklepie i jest to ciężka praca. A nie chciałam ryzykować po tym co przeszłam... do wizyty u ginekologa jeszcze półtorej tygodnia...a czas się dłuży jak nie wiem co
To mamy ten sam termin. Ja właśnie też pracuję w sklepie i też to jest praca fizyczna, zwłaszcza teraz w grudniu, dlatego chciałam iść na zwolnienie jeszcze przed świętami, ale termin u mojej ginekolog jest dopiero na 3 stycznia :/ A co powiedziałaś rodzinnemu, że dał Ci zwolnienie?
Też jestem po jednym poronieniu i tak samo jak Ty boję się strasznie, co chwila latam do kibelka jak coś poleci, sprawdzić czy to nie krwawienie a teraz jeszcze to przeziębienie :/ ale musimy być dobrej myśli i się wspierać. Jak już zobaczymy serduszka będzie nam lżej
marlena00183
Początkująca w BB
Ja ide za tydzien na wizyte... Tez sie stresuje i nie moge sie doczekac!!... Mam nadzieje, ze bedzie wszystko okej. Nie wiem kiedy mam powiedziec dziewczynom w pracy ze jesten w ciazy. Mam powiedziec dopiero w 3 miesiacu w styczniu czy teraz?? Jak narazie unikam dzwigania w pracy chociaz jak przyjedzie paletka z towarem to jest co robic. Boje sie jednak ze jak podniose cos ciezkiego to moze sie zle to skonczyc zwlaszcza ze to tylko 2 miesiac sie zaczal... Mdlosci tez ukrywam jak narazie pod grypa zoladkowa. Jak myslicie kiedy powiedziec??
Nusia123
Fanka BB :)
Dziekuje wszystkim za gratulacje mitka 89 @ mialam 12 listopada wuec wychodzi 16 lub 17 sierpna zakezy ktory kalendarz
Asinka gratuluje i trzymam mocno kciuki
Adeline trzynam kciuki
Ja dzis chcialam zapisc sie na wizyte ale moj gin jest dopiero we wtorek mam do was zapytanko dwojke moich dzieci rodzilam za granica kiedt jest w polsce pierwsza wizyta i usg?
Asinka gratuluje i trzymam mocno kciuki
Adeline trzynam kciuki
Ja dzis chcialam zapisc sie na wizyte ale moj gin jest dopiero we wtorek mam do was zapytanko dwojke moich dzieci rodzilam za granica kiedt jest w polsce pierwsza wizyta i usg?
reklama
Mój lekarz rodzinny dobrze zna moja sytuację ponieważ dwa tygodnie po poronieniu brałam u niego zwolnienie bo nie byłam gotowa wracać do pracy. Teraz od razu jak odebrałam z laboratorium wynik bety to poleciałam do rodzinnego. Opowiedziałam że się udało zajsc w ciaze ale boję się chodzić do pracy i ryzykować. I bez problemu dostałam zwolnienie na dwa tygodnie do wizyty u ginekologa. I powiem Ci ze mam tak samo jak Ty... też co chwilę biegam do łazienki i sprawdzam czy wszystko ok...To mamy ten sam termin. Ja właśnie też pracuję w sklepie i też to jest praca fizyczna, zwłaszcza teraz w grudniu, dlatego chciałam iść na zwolnienie jeszcze przed świętami, ale termin u mojej ginekolog jest dopiero na 3 stycznia :/ A co powiedziałaś rodzinnemu, że dał Ci zwolnienie?
Też jestem po jednym poronieniu i tak samo jak Ty boję się strasznie, co chwila latam do kibelka jak coś poleci, sprawdzić czy to nie krwawienie a teraz jeszcze to przeziębienie :/ ale musimy być dobrej myśli i się wspierać. Jak już zobaczymy serduszka będzie nam lżej