reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Pozytywnie zazdroszczę Ci tak dużej rodziny :) sama bym chciała taką mieć, ale z różnych względów zakończymy powiększanie naszej na trzecim maluszku :tak:

ex2bcwa1i7zmtefr.png
km5sdf9h5muccroe.png
bfarb201wxvumcno.png
Fajna jest taka duża rodzina, jest czasem cieżko nie powiem, ale więcej plusów widzę, żałuje tylko, że taka stara jestem bo to mnie ogranicza bardzo ;)
Trójeczka to też całkiem spora rodzinka, ja dopiero po trzecim dziecku się rozkręciłam;):)
Co do bostonki, to jest wirus, i dla dorosłego przebieg nie jest problemem ale dla malutkiej ciąży już może stanowić, dlatego pisałam żeby dzwonić do gina co on na to. Każdy kontakt z wirusem jest niebezpieczny w kontakcie w ciąża mój gin mnie zawsze na to uczula

reklama
Teraz kształtują się wszystkie narządy i układy naszych maleństw. Zarodek jest teraz szczególnie narażony na oddziaływanie szkodliwych czynników środowiskowych. Dlatego lepiej dmuchać na zimne. Nie chcę nikogo straszyć ale lepiej uważać skoro istnieje taka możliwość.

Dziewczyny ja wiem,ze każdy wirus na tym etapie ciąży jest niebezpieczny,ale teraz już nic nie jestem w stanie zrobić. Juz po ptokach, bo jak teraz wychodzą dzieciom objawy to wirus szalał już wcześniej. Myślę, ze jak zacznę teraz panikowac to gorzej dla ciąży. Lekarz powiedział, ze mam się obserwować i tyle. Nie zawine się w kokon antywirusowy niestety ;)

Dziewczyny ja wiem,ze każdy wirus na tym etapie ciąży jest niebezpieczny,ale teraz już nic nie jestem w stanie zrobić. Juz po ptokach, bo jak teraz wychodzą dzieciom objawy to wirus szalał już wcześniej. Myślę, ze jak zacznę teraz panikowac to gorzej dla ciąży. Lekarz powiedział, ze mam się obserwować i tyle. Nie zawine się w kokon antywirusowy niestety ;)
W sumie masz rację, ja to straszna panikara jestem, przepraszam :)
Miejmy nadzieje, że wszystko będzie w porządku

Leeleelth podziwiam odwagę posiadania takiej dużej rodziny i pozytywnie zazdroszczę :)

Adeline super wynik :) ja dzisiaj miałam iść na betę ale musiałam zostać dłużej w pracy i idę dopiero jutro :)

Kurcze dziewczyny jaką ja mam teraz straszną cerę, syf na syfie, szara, ziemista no wygladam fatalnie ale z drugiej str mogę wyglądać jak ost pasztet byle by wszystko było w porządku[emoji18]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleelth podziwiam odwagę posiadania takiej dużej rodziny i pozytywnie zazdroszczę :)

Adeline super wynik :) ja dzisiaj miałam iść na betę ale musiałam zostać dłużej w pracy i idę dopiero jutro :)

Kurcze dziewczyny jaką ja mam teraz straszną cerę, syf na syfie, szara, ziemista no wygladam fatalnie ale z drugiej str mogę wyglądać jak ost pasztet byle by wszystko było w porządku[emoji18]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tam miałam przy synie do 3 miesiąca trądzik jak nie wiem, a teraz nic ładną mam o dziwo

Do góry