reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja póki co codziennie staram się spacerować ok 3km może zwiększe dystans do 5km ale przez tą pogodę ciągle kicham i smarkam i nie chce się rozchorowac... ćwiczenia muszę sobie chwilowo odpuścić bo biorę leki na podtrzymanie ciazy i muszę teraz dużo wypoczywać ale myślę że od 3 mc jak wszystko będzie dobrze wprowadzę lekkie ćwiczenia na orbitreku. W pierwszej ciazy przytyłam 20kg i szybko wszystko zarzuciłam ale teraz jestem już po 30 więc ciężko będzie z nowymi kg... nie chciałabym więcej niż 10 kg przytyć
Katy83 ja też mam taki plan ;-) zobaczymy czy coś z tego będzie hehe, w domu mam stepper więc planuję się poruszać, praca niestety głównie siedząca.
W przedszkolu panuje bostonka, ekstra :/

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Katy83 ja też mam taki plan ;-) zobaczymy czy coś z tego będzie hehe, w domu mam stepper więc planuję się poruszać, praca niestety głównie siedząca.

Fajnie, że tak możecie. Ja całą ciąże niemal lezalłam bo mam dżą aktywność skurczową. Nawet gumka od majtek potrafi wywołać skurcze taka wredna macica ;)

W przedszkolu panuje bostonka, ekstra :/
mój mały miał kiedyś lipa na kończynach najczęściej wychodzi, heviran dają dzieciom. Najgorsze było jak wiosną mały dostał ospę, a ja razem z nim to była tragedia, czułam się jakbym miała zejść z tego świata, uwierzcie dzieci i o wiele łagodniej przechodzą u dorosłych jest to istny koszmar

Nieźle! To jak dajesz radę przy 5 dzieci?? Jestem w szoku [emoji6]

Najstarszego trudno liczyć za dziecko, ma już 19 lat
Dwunastolatek też nie wymaga nakładów sił, trochę maluchy czasem dają w kość ale głównie to w swoim towarzystwie, No i na okrągło im zabawy wymyślam dzięki temu ogarniam. Dzieci do 15-16 są w szkołach i przedszkolach wiec większość dnia jestem sama z najmłodszym

Najstarszego trudno liczyć za dziecko, ma już 19 lat
Dwunastolatek też nie wymaga nakładów sił, trochę maluchy czasem dają w kość ale głównie to w swoim towarzystwie, No i na okrągło im zabawy wymyślam dzięki temu ogarniam. Dzieci do 15-16 są w szkołach i przedszkolach wiec większość dnia jestem sama z najmłodszym
Pozytywnie zazdroszczę Ci tak dużej rodziny :) sama bym chciała taką mieć, ale z różnych względów zakończymy powiększanie naszej na trzecim maluszku :tak:

ex2bcwa1i7zmtefr.png
km5sdf9h5muccroe.png
bfarb201wxvumcno.png

reklama
Z tą bostonką podobno nie ma się co martwić (łatwo się mówi), bo dorośli raczej rzadko się zarażają.. jutro idę w końcu do lekarza to popytam co i jak. Właśnie wpisali mi wynik bety dzisiejszej, z poniedziałkowego 791 skoczyło do 2658 ;)
leeleeth też zazdroszczę dużej rodzinki ;)

Do góry