Gratulacje !!!Hej w pon dowiedziałam się ze będę mama w końcu czas najwyższy. Termin mam na 3 sierpnia nie mogę się doczekać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Truskaweczka2017
Moderatorka
Ja przytyłam 10 kg a synek ważył 3880g i miał 58 cm w tej ciąży magę przytyć i 30kg, mogę mieć rozstęp na rozstępie aby tylko wszystko było w porządku
matkawariatka
Początkująca w BB
GratulujęHej w pon dowiedziałam się ze będę mama w końcu czas najwyższy. Termin mam na 3 sierpnia nie mogę się doczekać
Trzymam kciuki by beta ładnie przyrastała. I zdrówka dla synka [emoji4]Cześć wszystkim!! Jak się dziś czujecie? Rano byłam na becie, po 17 powinny być wyniki, zobaczymy czy przyrasta. Ja obie poprzednie ciąże zniosłam super, dosłownie żadnych dolegliwości, pierwszy urodzony w terminie, drugi urodzony równo 2 tygodnie po terminie i nawet tego przenoszenia nie odczułam jakoś tragicznie. Takiego powera miałam, że wszyscy mi wróżyli urodzenia przed terminem [emoji14] zobaczymy jaka ta ciąża teraz będzie, czy też taka łaskawa a tyłam w każdej równo po 24kg, teraz przez pół roku udało mi się zrzucić wszystkie nadprogramowe ciążowe kg i staruję z czystym wagowym kontem
Przykro się czyta o Waszych poprzednich poronieniach, głowa mała jak często się to zdarza.. Miejmy nadzieję, że z tego wątku żadna nam się nie wykruszy!
Mój starszak dzisiaj w nocy kaszlał okropnie, wstał po 10, więc z przedszkola nici, siedzimy w domu, na dokładkę młodszy nie chce iść na drzemkę.. a na dworze sypie i sypie, zaraz nas zasypie w tym Chorzowie. Wczoraj do mnie dotarło ile musimy zrobić przed wakacjami, żeby się tu pomieścić w 5
Hej w pon dowiedziałam się ze będę mama w końcu czas najwyższy. Termin mam na 3 sierpnia nie mogę się doczekać
Hey witaj napisz coś o sobie skąd jesteś, ile masz lat, czy to pierwsze dziecko ?
Daj znać jak tam beta , u nas pada deszczCześć wszystkim!! Jak się dziś czujecie? Rano byłam na becie, po 17 powinny być wyniki, zobaczymy czy przyrasta. Ja obie poprzednie ciąże zniosłam super, dosłownie żadnych dolegliwości, pierwszy urodzony w terminie, drugi urodzony równo 2 tygodnie po terminie i nawet tego przenoszenia nie odczułam jakoś tragicznie. Takiego powera miałam, że wszyscy mi wróżyli urodzenia przed terminem zobaczymy jaka ta ciąża teraz będzie, czy też taka łaskawa a tyłam w każdej równo po 24kg, teraz przez pół roku udało mi się zrzucić wszystkie nadprogramowe ciążowe kg i staruję z czystym wagowym kontem
Przykro się czyta o Waszych poprzednich poronieniach, głowa mała jak często się to zdarza.. Miejmy nadzieję, że z tego wątku żadna nam się nie wykruszy!
Mój starszak dzisiaj w nocy kaszlał okropnie, wstał po 10, więc z przedszkola nici, siedzimy w domu, na dokładkę młodszy nie chce iść na drzemkę.. a na dworze sypie i sypie, zaraz nas zasypie w tym Chorzowie. Wczoraj do mnie dotarło ile musimy zrobić przed wakacjami, żeby się tu pomieścić w 5
myycha
Fanka BB :)
Dzieki matkawariatka ) co mnie martwi... od wczoraj ma jakieś krostki na buzi, sprawdzałam przed chwilką i na szczęście na ciele nie ma, ale się wystraszyłam, bo dzień wcześniej lekko gorączkował.. muszę popytać w przedszkolu czy panuje coś wirusowego :/ :/
JustynaWM
Ja też 24 kg ale 5-6 zostało więc już teraz na stracie mam o co się martwić :-) mam 33 lata i Hashimoto więc metabolizm słaby, póki co nie przytyłam nic, ale też ani zachcianek ani zbytniego apetytu nie mam...Cześć wszystkim!! Jak się dziś czujecie? Rano byłam na becie, po 17 powinny być wyniki, zobaczymy czy przyrasta. Ja obie poprzednie ciąże zniosłam super, dosłownie żadnych dolegliwości, pierwszy urodzony w terminie, drugi urodzony równo 2 tygodnie po terminie i nawet tego przenoszenia nie odczułam jakoś tragicznie. Takiego powera miałam, że wszyscy mi wróżyli urodzenia przed terminem [emoji14] zobaczymy jaka ta ciąża teraz będzie, czy też taka łaskawa a tyłam w każdej równo po 24kg, teraz przez pół roku udało mi się zrzucić wszystkie nadprogramowe ciążowe kg i staruję z czystym wagowym kontem
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kiepsko, myślisz, że Twpj Mały tez złapał? Zadzwoń do gina czy coś możesz zrobić !!W przedszkolu panuje bostonka, ekstra :/
reklama
JustynaWM
Katy83 ja też mam taki plan ;-) zobaczymy czy coś z tego będzie hehe, w domu mam stepper więc planuję się poruszać, praca niestety głównie siedząca.Ja póki co codziennie staram się spacerować ok 3km może zwiększe dystans do 5km ale przez tą pogodę ciągle kicham i smarkam i nie chce się rozchorowac... ćwiczenia muszę sobie chwilowo odpuścić bo biorę leki na podtrzymanie ciazy i muszę teraz dużo wypoczywać ale myślę że od 3 mc jak wszystko będzie dobrze wprowadzę lekkie ćwiczenia na orbitreku. W pierwszej ciazy przytyłam 20kg i szybko wszystko zarzuciłam ale teraz jestem już po 30 więc ciężko będzie z nowymi kg... nie chciałabym więcej niż 10 kg przytyć
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom