25_pixels
Fanka BB :)
Hej Mamusie!
Adeline89 - jestem w szoku po wczorajszych wieściach. Ale po tym wszystkim co napisałaś to trzymam się myśli, że to po prostu jakaś pomyłka, i ściskam mocno kciuki, żeby dzisiejsza wizyta Cię uspokoiła.
Ja wczoraj byłam na wizycie i przezierność karkową badał lekarz w pozycji bocznej.
Zdrówka dla wszystkich chorowitków, kurujcie się Babeczki!
My dzisiaj obchodzimy 4 urodzinki naszego Jasia. Ale ten czas szybko minął. Biszkopt się studzi, na szybko jakiegoś torcika muszę zrobić. Goście przyjadą wprawdzie w innym terminie ale świeczkę zdumchnąć trzeba koniecznie dzisiaj
Powiedzcie mi, pijecie kawę? Od trzech dni przerzuciłam się na inkę, ale niestety chodzę jak śnięta, śpię bardzo dużo, a i tak jestem nieprzytomna i taka słaba, że dzisiaj zrobiłam sobie małą kawę i od razu lepiej się poczułam.
Wczoraj miałam wizytę - ogólnie ok, dzidzia ma już 5,18 cm)))
Gratulacje z okazji urodzin dla synka! Uwielbiam urodziny dzieci [emoji322][emoji322][emoji322]
Mój termin 27 sierpnia jest bardzo blisko moich urodzin (5 września). Babcia i ja urodziliśmy się tego samego dnia. Fajnie byłoby mieć jeszcze jedna osóbkę urodzoną w ten sam dzień [emoji16] ale raczej nie doczekam bo będzie cesarka.
Kawa to jedyna rzecz która utrzymuje mnie na poziomie coś pomiędzy człowiekiem a zombie [emoji43]Zwłaszcza przy anginie. I po niej cudem nie wymiotuję. Mój lekarz twierdzi, że jedna dziennie jest Ok.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom