reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Czesc dziewczyny:) tez jestem przyszla sierpniowa mama i chcialabym sie do Was przylaczyc. Termin z om mam na 16.08 a z usg na 10.08 bo fasolka jest spora. W czwartek na wizycie miala 4 cm. Z dolegliwosci ciazowych u mnie to wymioty i oslabienie ale ogolnie nie narzekam na nic. Dlugo sie staralismy o ciaze wiec teraz nawet te 'niedogodnosci' mnie ciesza ;-)
Witamy masz juz jakies dzieciaczki?

reklama
A nospe może brać normalnie nie szkodzi dziecku? Tak nie chce jechać nigdzie ,bo mam dziecko chore w domu. Już byłam dwa razy wc i dalej mnie boli i wzdęty

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja biore nospe forte jak mnie boli brzuch gin mi zalecila mozna ja tez takie skrety jelit mialam 3 tyg temu wylam z bolu to gazy wrwnatrz sprobuj posiedziec na toalecie przejdzie :):)

Guarana super wieści.
Angelika trafiłaś na super lekarkę.
Ja i tak w tygodniu nie przesypiam 3 nocy bo pracuje więc to chyba byłaby tragedia u mnie gdybym w każdą noc nie mogła spać.
Witam Ag.ta.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie mam problemu z pozycją do spania póki co śpię i na boczku i na brzuchu.
Mahoniowa podobno woda utleniona pomaga.Zakropić do ucha.
Witaj Magena_85.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam nowe koleżanki

Ja dziś do 16 non stop w lazience nad panem ceramicznym... Teraz szybka kapiel bo jutro na 8.30 mam wizyte na nfz... Trzymajcie kciuki by o tej porze miał dobry humor.

Do góry