reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja dziś cały dzień odsypiałam wczorajszą zmianę bo mąż miał wolne to korzystałam.Ale wstałam z jeszcze gorszym samopoczuciem.Fatalnie się czuję.Chyba mnie jakieś przeziębienie bierze.Najgorszy jest ten ból głowy.
Guarana dobrze że wszystko się dobrze skończyło.Za dużo tu na forum ostatnio złych nowin.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Kolejna chora, witaj, ja od wczoraj śmierdze czosnkiem [emoji12]

reklama
Kurektyna ja też w obydwóch ciążach libido raczej miałam niskie.
Ratatujek super wieści.
Moje córki bardzo rzadko chorują.Przeważnie 1 choroba na rok.Ale ja tego nie wiąże z kp.Zawsze powtarzam że w ten sposób Bóg mi wynagradza cały te stres związany z ich genetycznym obciążeniem.

Mahoniowa a jaki dokładnie wózek kupiłaś jakiej firmy?
Kurektyna podobnie mam teraz.Seks to jest ostatnia rzecz o jakiej teraz myślę.

Emmaljunga smart duo combi. Może wizualnie nie jest jakiś powalający. Ale opinie i to że ma najglebsza gondole na rynku mnie przekonało. Teraz w tych wózkach "brzuchy" dzieci wystają nad budkę i strach na chodnik wjechać. A w tym moim piszą ze dzieci z maja do marca w gondoli woziły. Fajnie bo w gondoli to na zimę lepiej
1484596075-aaaaaa.jpeg

Zdjęcie z aukcji

Emmaljunga smart duo combi. Może wizualnie nie jest jakiś powalający. Ale opinie i to że ma najglebsza gondole na rynku mnie przekonało. Teraz w tych wózkach "brzuchy" dzieci wystają nad budkę i strach na chodnik wjechać. A w tym moim piszą ze dzieci z maja do marca w gondoli woziły. Fajnie bo w gondoli to na zimę lepiej
1484596075-aaaaaa.jpeg

Zdjęcie z aukcji
DSC08598_20170116205142288.jpeg
Tu zbliżone na wzór

Załączniki

• DSC08598_20170116205142288.jpeg
    DSC08598_20170116205142288.jpeg
    191,9 KB · Wyświetleń: 337
Dora możemy przebić piątkę. Jestem w tym samym wieku i też pierwsze. Zmagań z nfz mam dość jutro luxmed. Może wreszcie zobacze czy bije serducho i czy wszystko gra jak nie to do 25 musze czekać.

@Mahoniowa witaj w klubie mam po 30 z 1 bobasem. ;)
Ale trochę odmłodniałam w tej ciąży powiem Wam. Skóra jakaś bardziej napięta a biust jędrniusi [emoji3]

reklama
Fajny. Ino kosz na dole materialowy bym wolala. Ja jeszcze nic nie mam. Powiem Wam ze czesto jeszcze sie dziwie, ze w ciazy jestem :-) :)

Do góry