reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dla mnie za sztywny taki[emoji23][emoji23] kupie sobie taki odpinany do karmienia moze pod koniec bo teraz bez sensu, na pewno jeszcze urosną. Ja mam taki jak sie pierwsze staniki miało bawełniane na gumce [emoji4] tylko w takim mi wygodnie. Zaraz sobie cos na eBayu poszukam. Moze jakieś spodnie tez .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Potem w trakcie karmienia piersi stopniowo wracają do mniejszych rozmiarów przynajmniej ja tak miałam, te z końca ciąży były za duże po pół roku.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dodatkowo dałam rotawirusy i pneumokoki i jestem zadowolona moje dziewczyny nigdy nie miały biegunki a jak wymiotowaly to był to jednorazowy incydent. Oczywiście czytałam o autyzmie szkoda tylko że przeciwnicy szczepień nie opublikowali swoich badań prowadzonych przez swoich badaczy w swoich ośrodkach i za własne pieniądze które nie stwierdziły obecnosci niebezpiecznych substancji w oskarżanych szczepionkach. Nie zaszczepię za to na ospe bo to się mija z celem na grypę bo to szczep z poprzedniego sezonu i one często są zanieczyszczone i na raka szyjki macicy bo ta szczepionka nie jest do końca przebadana a ma powazne skutki uboczne.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny. Ja w poprzedniej ciąży też nie miałam dolegliwości po prostu jak przed ciążą tak i w ciąży oprocz tego ze brzuch rósł i piersi obolałe.
A synka szczepilismy 5 w 1, rotawirusy i te na nfz. I również do tej pory nie złapał rotawirusa.
U nas w przedszkolu panuje ospa! Boję się trochę chociaż przechodziłam ją w dzieciństwie.

reklama
My dawalismy 5 w 1 i pneumo. Autyzm nie wynika ze szczepien

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
no ja też niby czytałam,że nie udowodniono dokładnie i jeszcze nie znają przyczyny też choroby, ale wiele ludzi twierdzi ,że ich dzieci dostały po nich , moja szwagierka ma syna z autyzmem mówi ,że jak zrobiła mu w wieku 2 lat szczepionke to zaczął się inaczej zachowywać przestał mówić itp i człowiek się nasłucha i tak jest

Do góry